STRAVIČNO! Poznati pevač NAPAO Uroša Stanića, UGROŽENA mu bezbednost - HITNO mu treba obezbeđenje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić nije mogao ni da sluti šta se dešava!

STRAVIČNO! Poznati pevač NAPAO Uroša Stanića, UGROŽENA mu bezbednost - HITNO mu treba obezbeđenje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7" Uroš Stanić pre nekoliko dana pokazao je svojim pratiocima da je promenio totalno imidž. On je otišao kod estetskog hirurga, kod kog je ,,popravio" lice, dopunio jagodice, podigao obrve, a za kraj uradio svilene trepavice. 

I mnogi su to očekivali, budući da Uroš tokom takmičenja nije krio da pripada LGBTQ populaciji. Međutim, ova ekscentrična promena se nije svidela pevaču devedesetih godina, Bakiju B3

Baki je ostavio podosta uvredljiv komentar na račun mladog Stanića na snimku, koji vam prenosimo u celosti. 

- Pa nije loš! Dobar za potapanje kupuca, propali abortus, smešan kao bioskop. Dokle više p*derizam i lezbijke starlete, mete i ostali... Ajde više 3. svetski rat, klikni Putine i uništi ovaj svet, šta čekaš više - bio je surov Baki u komentaru. 

Republika

Foto: Instagram.com

Baki B3 prozvao Uroša Stanića

Inače, bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Uroš Stanić, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama najavom da će uskoro snimati pesmu koja će, prema njegovim rečima, postati veliki hit. Stanić je podelio ovu vest sa svojim pratiocima na Instagramu, a reakcije nisu izostale.

Komentari na Uroševu objavu su se nizali jedan za drugim. Dok su ga pojedini pratioci podržavali i izražavali uzbuđenje zbog njegove nove muzičke karijere, drugi su ostavljali komentare izražavajući sumnju u njegove sposobnosti kao muzičara. Ovakva podeljena reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti, te se očekuje da će interesovanje za Uroševu pesmu biti izuzetno veliko.

 

Uroš Stanić je postao poznat javnosti kao učesnik rijalitija "Elita 7", ali se sada odlučio da kroči na muzičku scenu. Ovo nije prvi put da učesnici rijalitija pokušavaju da se ostvare i kao muzičari, ali će svakako biti interesantno videti kako će se Uroš snaći u novoj ulozi.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

17.08.2024 12:46

Kada će ovom dečkiću doći do mozga pa on shvatiti da ga svi samo koriste da bi bili u "temi" i o njima se napisale 3 rečenice, objavila intervencija iz nekog salona lepote ili on vređao nekoga na osnovu onog šta je negde pročirao. Aneli i on misle da je zabavno što se njih dvoje snimaju dok glume da ne umeju pronaći auto ili dok lepe trepavice, misle da je pun pogodak i humor da sa babom 5-6 unučadi ( a možda i više) snima kako Asmin napada neku lažljivicuu pekari. To je dosadno i mizerno za jednu babu a mali dečkić ne vidi da ga smišljeno koriste kako bi još malo bili u priči jer nemaju drugo ništa da ponude. Daleko je to od Janjuševog humora, ironije, spontanosti, osećaja za prepoznati budalu i iskoristiti je za zafrkanciju, cirkusa u koji je pretvorio svoj život. Ali, sve je to Janjuš i kod njega sve to teče spontanob i on pravi smešne situacije koje uvek postaju hit i urnebesni smeh a i zabava gledaoca. Janjuš jeste namazan i veliki mangup, kockar i voli provode , Jsnjuš je i mnogo inteligentan čovek. Janjuš je "vođa" i okosnica zabave u rijalitiju, svi bi hteli sedeti ispred rehaba sa njim, mnoge bi htele ili su bile u krevetu sa njim, krši mnoga pravila i ismejava i sebe i ostale , uvek je glavna tema i zabava a to mnogo smeta Đenki i još nekima koji možda nisu nikog ni primili u svoj krevet ili uvrk izdaju onog do koga im je bilo stalo u prethodnoj sezoni , smeta i ovima koji su do jučer obožavali i veličali Janjiša a onda su se priklonili Đenkinoj ili drugoj struji. Druženje Aneli i Uroša je neprirodno i ima loš uticaj na njega i njegovp ponašanje, prestao je biti dečački zabavan i naivan, iz njega izbija podlost, pokvarenost, podmuklost i laž mu postaje hrana. A Aneli ? Nakon dugomesečnog kukanja za kćerkom ona jurca sa Slađom i Urošem i snima se, Uroš joj stupa u kontakt sa Janjušem da vidi ima li prostora za nju na Aci Bojani, Janjuš ih sprda i ismejava, objavljuje stihove pesama koje onda novinatr tumače pa se i oni sprdaju, ona priča sa Carem da bi pravila Janjuša ljubomornim a Maju isprovocirala i, šta je dobila? Dobila je samo blamažu sa dečkom od 20 godina a dete joj se "prži" u vrelini grada umesto da se sa majkom igra u pesku na plažama Dubrovnika. Ili će dete odvesti neko drugi na more a majka će da na tik - toku priča sa fanovima ...i đuska po Beogradu. Možda će insa Slađom i Urošem "slučajno" da ode do Ade Bojane, Budve i ostalih destiinacija gdr boravi Janjuš. A lepi sa čežnjom spominjani Dubrovnik sa kćerkom možda i uskoči na par dana i posluži kao opravdanje za svu onu kuknjavu i patnju za detetom. Loš čovek, loša supruga, loša majka ...,ona i njeni užici su njoj uvek na prvom mestu. Uostalom, sama je rekla više puta da je ona uvek radila šta je ona htela i da na nju niko nije mogao uticati.