NAJNOVIJE VESTI O SAMIRU RAMOVIĆU IZ ELITE: Ugroženi mu SVI ORGANI zbog bubrega, lekari HITNO izdali izveštaj! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samir Ramović se htino oglasio povodom zdravstvenog stanja.

NAJNOVIJE VESTI O SAMIRU RAMOVIĆU IZ ELITE: Ugroženi mu SVI ORGANI zbog bubrega, lekari HITNO izdali izveštaj! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Domaća javnost je nedavno uzdrmana informacijom o zdravstvenom stanju crnogorskog pevača Samira Ramovića, poznatog po svom učešću u rijalitiju "Elita". U emisiji "Elita - Narod pita", njegov nekadašnji cimer iz rijalitija, Marko Janjušević Janjuš, je otkrio da je Samiru neophodan donor bubrega, jer su mu otkazala oba organa.

Ova vest je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, gde su mnogi izrazili svoju podršku mladom pevaču.

Samir Ramović se sada oglasio na Instagramu i otkrio da je Janjuš preneo pogrešno informaciju i da mu nisu otkazali bubrezi, ali da polako opada njihova funkcija, te da bi bilo dobro što pre da se odradi transplatacija, kako ostali organi ne bi bili ugroženi. 

Foto: Instagram.com

Samir Ramović iz Elite 7

 

- Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije, dosta poruka, još jednom da vam se zahvalim na svemu. Hvala svima koji su podelili svoja iskustva identična, koji su prošli kroz ovo kroz šta ja prolazim. Hvala svima koji se nude da doniraju svoj bubreg, to je velika stvar! Svima ću se javiti i odgovoriti i poslati šta treba da provere, da vidimo da li smo kompatibilni, puno mi je srce kada vidim koliko ima dobrih ljudi - rekao je Samir Ramović na Instagramu, pa nastavio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Još samo da kažem ovo, pojavile su se informacije da su mi otkazala oba bubrega. Janjuš, moj drug kada je ono veče pričao, o mom problemu, on se pogrešno izrazio. Nisu otkazala, ali otkazuju, funkcija im je sada 10 posto. Što se pre odradi, velika je verovatnoća da će se sačuvati i ostali organi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading