OTKRIVENA JOŠ JEDNA UČESNICA ELITE 8: Trpela je nasilje, porodica ju je gledala MODRU I KRVAVU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka potvrdila da ulazi u novu sezonu!

OTKRIVENA JOŠ JEDNA UČESNICA ELITE 8: Trpela je nasilje, porodica ju je gledala MODRU I KRVAVU! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

Bliži se početak rijalitija "Elita 8", koji je najavljen za septembar ove godine. Pored osme sezone popularnog rijalitija, televizija Pink je najavila i veliki povratak "Farme", a svi se pitaju ko će biti učesnici ovih projekata. Nekoliko učesnika uhvaćeno je na razgovoru, Pink je potvrdio nekoliko imena, a sada se oglasila i bivša zadrugarka Ana Spasojević, koja je otkrila da ulazi u "Elitu 8".

- Elita 8? - upitali su je.

- Evo, zvanično DA - otkrila je.

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Ane Spasojević

Naime, dok je odgovarala na pitanja fanova na društvenoj mreži Instagram, Spasojevićeva je priznala da je spremna za novu sezonu.

Ana Spasojević je poznata kao učesnica rijalitija Zadruga. Pre nego što je postala deo tog programa, imala je težak život, posebno zbog nasilja koje je doživljavala u porodici. Njeno iskustvo u Zadruzi obeleženo je intenzivnim emotivnim i socijalnim sukobima, što ju je dodatno istaklo u medijima. Takođe, Ana je često otvoreno govorila o svojim teškim iskustvima, što je izazvalo mnogo pažnje javnosti.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Spasojević je več učestvovala u "Zadruzi"

- Kad ne bih pobedila na turniru, otac me je tukao. Manje je tukao sestru i majku, mene najviše. Mama je znala da dobijam batine, ali ja nikada nisam čula da je pričala s njim o tome. Navikla je da stalno dobijam batine, da me gleda modru i krvavu - pričala je Ana 2017. godine, koja je otkrila u kakvom je odnosu sa ocem.

- Nismo stupili u kontakt, to mi ne treba. Niko nije u kontaktu sa njim, ni majka ni sestra i ne znam kako bih podnela da jesu. Verovatno bi morale da biraju strane. Ja ne želim da ga vidim, ni da pričam sa njim. Nemam osećaj da mi je to otac. Da mu se nešto desi mislim da bih samo upalila sveću i rekla nema više tog čoveka i to je to - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading