NOVA GEJ AFERA TRESE JAVNOST! Naš oženjeni glumac muvao bivšeg učesnika "Elite"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi rijaliti-učesnike priznao šok-detalje!

NOVA GEJ AFERA TRESE JAVNOST! Naš oženjeni glumac muvao bivšeg učesnika "Elite"!

Foto: Pixabay.com, promo

Bivši učesnik "Elite 7" Uroš Stanić napravio je haos na javnoj sceni svojim učešćem u popularnom programu. Stanić, koji je priznao da je gej, raskrinkavao je svoje bivše partnere, a sada je odlučio da prizna da ga je muvao jedan poznati muškarac, koji je oženjen.

- Ima s javne scene, jedan glumac, bio je oženjen, ne mogu da ga otkrivam i dalje je u braku. Ja sam u "Eliti" razotkrivao svoje momke - ispričao je Stanić za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić otkrio da ga je muvao poznati muškarac

Inače, Stanić je pre nekoliko dana promenio imidž.  On je otišao kod estetskog hirurga, kod kog je "popravio" lice, dopunio jagodice, podigao obrve, a za kraj uradio svilene trepavice. Njegova promena se nije dopala pevaču Bakiju B3, koji je ostavio komentar na račun njegovog izgleda.

- Pa nije loš! Dobar za potapanje kupuca, propali abortus, smešan kao bioskop. Dokle više p*derizam i lezbijke starlete, mete i ostali... Ajde više 3. svetski rat, klikni Putine i uništi ovaj svet, šta čekaš više - bio je surov Baki u komentaru na društvenoj mreži Instagram, koji možete videti u nastavku.

Republika

Foto: Instagram.com

Baki B3 nije štedeo Uroša

Inače, bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Uroš Stanić, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama najavom da će uskoro snimati pesmu koja će, prema njegovim rečima, postati veliki hit. Stanić je podelio ovu vest sa svojim pratiocima na Instagramu, a reakcije nisu izostale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading