U JEKU PRIČE O OTKAZU NA PINKU, DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SVE PRIZNALA: Milan Milošević se HITNO OGLASIO i pružio joj VAŽNU PODRŠKU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević ponovo zapalila društvene mreže.

U JEKU PRIČE O OTKAZU NA PINKU, DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SVE PRIZNALA: Milan Milošević se HITNO OGLASIO i pružio joj VAŽNU PODRŠKU! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka emisije "Elite", Dušica Jakovljević, odlučila je da iskoristi slobodno vreme i otputuje na more kako bi se opustila i prikupila inspiraciju za novu sezonu emisije. Na svom Instagram profilu, Dušica je najavila da će ovo putovanje biti ispunjeno novim idejama i planovima za budućnost.

Uživajući na obali mora, Dušica je odlučila da pokaže svoju vitku figuru i sjajan izgled, te je objavila fotografiju u kupaćem kostimu. Ova voditeljka je oduvek vodila računa o svom izgledu, a njen trud se definitivno isplatio. 

Dušičin kolega, Milan Milošević prokomentarisao je njenu fotografiju, te joj je ostavio nekolino emotikona vatre, čime je hteo da istakne koliko dobro izgleda. 

 

 


Iako se odmara na moru, Dušica ne zanemaruje svoje profesionalne obaveze. Na Instagramu je najavila da će iskoristiti vreme na plaži kako bi radila na novim projektima i planovima za budućnost.

Pored toga, Dušica je istakla da će ovo putovanje biti inspirativno i korisno za novu sezonu emisije "Elite", te je najavila mnogo novina koje će obradovati njene vernike gledaoce.

 

 

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević se skinula u kupaći

 


Dušica Jakovljević je nedavno progovorila o navodima da je ponovo dala otkaz na televiziji Pink. 

Dušica je dodala i da je vredno radila na novim projekatima, koje je pripremila u ovkiru televizije Pink, koje će tek predstaviti publici i vernim gledaocima, a potom za kraj snimka poručila da se više nikada neće razdvojiti od ružiačste imperije, koju voli da nazove ,,drugom kućom". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Vraćam se tako u Beograd sa letovanja i da vam kažem nešto, zatekne me informacija da je neko sa mog instagrama uklonio moje radno mesto, odnosno moju kuću. Dušmani džabe se radujete, hvala svima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće, tako da, tek vam pripremamo razne novotarije, ja nisam otišla da odmaram, nego da pripremam ono što nas čeka - poručila je Dušica Jakovljević i dodala:

- Tu smo i ne razdvajamo se više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading