ŠTA SE DESILO ANĐELI ŠPARAVALO? Otkriveni svi detalji BEKSTVA iz Srbije, digla se velika FRKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo se oglasila i otkrila šta se dešava.

ŠTA SE DESILO ANĐELI ŠPARAVALO? Otkriveni svi detalji BEKSTVA iz Srbije, digla se velika FRKA!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Anđela Šparavalo, nedavno je odlučila da se odmori od užurbanog života i otputovala je sa porodicom na zasluženi odmor na moru. Ova atraktivna brineta nije propustila priliku da svojim fanovima pokaže kako uživa na plaži, pa je objavila nekoliko provokativnih fotografija u kupaćem kostimu, ističući svoje zanosne obline.

Anđela je sa svojom porodicom otputovala na obalu gde su odlučili da provedu nekoliko nedelja uživajući u suncu, moru i pesku. Njihov odmor na plaži obuhvata razne aktivnosti, od sunčanja i plivanja do šetnji duž obale i uživanja u lokalnoj kuhinji.


Na društvenim mrežama, Anđela je objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, ističući svoju izvajanu figuru i zanosne obline. Ove fotografije su izazvale veliku pažnju javnosti i njene fanove oduševile, te su dobile brojne lajkove i komentare.

Anđela je istakla da joj je odmor na moru bio preko potreban nakon napornih radnih dana, te da uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom porodicom. Ovo putovanje donosi joj priliku da se opusti, napuni baterije i prikupi nove energije za predstojeće izazove.

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Šparavalo pred ulazak u Elitu

 


Njeni fanovi su iskazali veliku podršku i oduševljenje njenim izgledom i stajlingom na plaži, te su joj uputili brojne komplimente i reči podrške. Anđela se zahvalila svojim fanovima na ljubavi i podršci, ističući da ih voli i da joj znači što imaju priliku da sa njima podeli delić svog privatnog života.

Anđela Šparavalo uživa u svakom trenutku svog odmora na moru sa porodicom, a provokativne fotografije u kupaćem kostimu su samo deo njenog putovanja koje je odlučila podeliti sa svojim fanovima. Ova atraktivna brineta nastavlja da osvaja simpatije javnosti i svojim šarmom i lepotom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading