NAJVIŠE SE VOLE DRUGA ŽENA I PRVO DETE: Ivan Marinković u centru SKANDALA zbog svoje izjave, evo kako se PRAVDAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-učesnik pojasnio zbog čega je ovo izjavio u Beloj kući!

NAJVIŠE SE VOLE DRUGA ŽENA I PRVO DETE: Ivan Marinković u centru SKANDALA zbog svoje izjave, evo kako se  PRAVDAO!

Foto: RTV Pink printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7" Ivan Marinković svojevremeno je u Beloj kući izjavio da se "najviše vole druga žena i prvo dete". O ovoj izjavi danas je razgovarao sa advokatom i psihoterapeutom. Ivan je bio u braku sa Gocom Tržan, sa kojom je dobio ćerku Lenu. Potom je dobio vanbračnog sina Željka Kulića sa Miljanom Kulić, a kasnije je oženio Jelenu Ilić, od koje se razvodi jer ga je prevarila u rijalitiju.

- Druga žena se više voli, ali i prvo dete. Ova moja rečenica možda i nema smisla, ali sam ja možda podržao u tom trenutku nekoga ko mi je jako bitan. Svaka rupa nađe zakrpu, mi nalazimo partnera po sopstvenom ukusu. Ne mogu nikad da volim više ćerku ili sina, volim ih podjednako, a drugu ženu sam hteo da izdignem svojom izjavom - rekao je Marinković.

Republika

Foto: Amig show

Ivan Marinković često šokira svojim izjavama

Na ovo se nadovezala Sandra Bjelac, psihoterapeut, koja je istakla da se u prvi brak ulazi srcem i emocijama, a u drugi razumom i iskustvom.

- Vladeta Jerotić je rekao da roditelji najviše vole dete koje najviše liči na nas. Drugi partner se više voli od prvog, jer u prvi brak ulazimo srcem i emocijama, a u drugi razumom i iskustvom. Prvi brak je iz strasti i emocije, sa manje uključenog razuma. Mi pravimo izbor ljudi po svom referentnom osećaju - objasnila je Sandra Bjelac.

Milan Popović, advokat, kaže da retko dolazi do povlačenja razvoda, ali i otkriva da je tužba brža i sigurnija procedura za razvod braka.

- Retko dolazi do povlačenja razvoda braka. Dešavalo se i da sam razvodio jednog klijenta par puta. Ne postoje prednosti u razvodu braka, postoji sporazuman razvod, ali ukoliko se pokrene tužba, zbog procesa i brzine samog postupka, a i same promene odnosa između partnera. Nema pravila, podjednako pokreću razvod i muškarci i žene - kazao je Popović za "Informer TV".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan se razvodi od druge supruge Jelene

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dunja

17.08.2024 15:13

Koja je ovo papazjanija,Marinkovic,Ilic javno prevarila,Trzan,Kulice Jao majko Moja,crni Ivane,sta uradi od zivota sebi napravi pakao.Auuu.Okreni se deci,zene ko zene svaka te je varala.