ŠOK PREOKRET! Stanija UHVAĆENA sa Asminom nakon priča o RASKIDU, evo gde se sada nalaze! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić ipak uživaju u Americi.

ŠOK PREOKRET! Stanija UHVAĆENA sa Asminom nakon priča o RASKIDU, evo gde se sada nalaze! (FOTO)

Foto: instagram.com/alibaba_durdzic

Nakon nedavnih glasina o raskidu između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, javnost je ostala u neizvesnosti o njihovom ljubavnom statusu. Međutim, na profilu poznate starlete nedavno se pojavila fotografija koja je izazvala pravu pometnju među njenim pratiocima. Na slici se nazirala muška ruka sa tetovažom, a spekulacije su odmah počele da se šire.


Fotografija koja je izazvala buru u javnosti prikazuje delove tela Stanijinog navodnog bivšeg dečka, Asmina Durdžića. Iako nije bilo moguće videti njegovo lice, istetovirana ruka je bila dovoljna da podstakne brojne teorije o njihovom odnosu. Pratioci su brzo zaključili da par i dalje uživa u ljubavi i da se trenutno nalaze u Majamiju, gde provode vreme zajedno.

Ova neočekivana objava izazvala je žestoku raspravu među fanovima, koji su bili podeljeni u mišljenjima o prirodi odnosa između Stanije i Asmina. Dok su jedni tvrdili da je ovo dokaz da su njih dvoje i dalje zajedno, drugi su bili skeptični i smatrali da bi ova slika mogla biti stara, te da ne mora nužno značiti da su njih dvoje i dalje u vezi.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić zajedno u Majamiju

 


Pomenuti boravak u Majamiju takođe je izazvao interesovanje javnosti. Mnogi su se zapitali šta ih je dovelo u ovaj poznati grad na obali Floride i da li je njihov odnos sada jači nego ikada. Ova destinacija, poznata po prelepim plažama i uzbudljivom noćnom životu, izgleda kao savršeno mesto za beg od medijske pažnje i uživanje u romantičnim trenucima.

Dok javnost i dalje spekuliše o pravom stanju stvari između Stanije i Asmina, jedno je sigurno - ova fotografija je ponovo pokrenula priču o njihovoj vezi i ostavila mnoge u neizvesnosti. Hoće li par uskoro otkriti istinu o svom odnosu ili će nastaviti da intrigiraju javnost zagonetnim objavama, ostaje da se vidi. U međuvremenu, fanovi će pažljivo pratiti svaku sledeću objavu na društvenim mrežama u nadi da će dobiti odgovor na pitanje koje ih sve zanima: da li su Stanija i Asmin ipak zajedno?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading