ISPLIVALE PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA! Trudna Milica zablistala u prekratkoj haljini, a OVDE SE SA TERZOM SLAVILO SKLAPANJE BRAKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitavom auditorijumu su najlepši par na svetu!

ISPLIVALE PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA! Trudna Milica zablistala u prekratkoj haljini, a OVDE SE SA TERZOM SLAVILO SKLAPANJE BRAKA!

Foto: instagram.com/comaara

Milica i Terza

Borislav Terzić Terza, jedan od učesnika rijalitija "Elita", koji je postao poznat široj javnosti po tome što je sa Milicom Veličković u rijalitiju saznao da će postati otac, nedavno je otvoreno govorio o planovima vezanim za veridbu i venčanje. Prema njegovim rečima, on i Milica su se tek nakon završetka rijalitija zaista upoznali i uspostavili dublju vezu, koja je čak i nadmašila onu koju su imali pred kamerama.

Rijaliti je očigledno pozitivno uticao na njihovu popularnost, koja im je donela dodatnu pažnju i pratioce na društvenim mrežama. Oboje su postali vrlo aktivni na ovim platformama, gde često dele svoje zajedničke trenutke kroz fotografije i video snimke. Nedavno je Terza objavio fotografiju trudne Milice dok je pozirala na jednoj turističkoj destinaciji pored Zvornika, što je izazvalo brojne komentare i pitanja o njihovom putovanju.

Međutim, nova otkrića pokazuju gde su se zapravo nalazili. Pojavile su se fotografije koje prikazuju Terzu i Milicu na venčanju. Oboje su pozirali za okruglim stolom svečane sale i delili snimke sa privatnog slavlja. Milica je nosila kratku haljinicu boje šampanjca, dok je Terza bio obučen u belu prugastu majicu. Ove slike pružaju uvid u njihove romantične trenutke i potvrđuju da su nastavili sa životom van kamera, gradeći svoju budućnost zajedno, a svi sa nestrpljenjem očekuju i dan kada će od njih čuti sudbonosno "da".

Republika

Foto: Instagram.com

Milica i Terza

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Užas

18.08.2024 13:34

Zar i ti Milice da utoneš u botox... Sad izgledaš kao da ti je mami Kačavenda... Gde nestade onaj tvoj osmeh? Cunala ringlu..

Baš

11.09.2024 15:14

I mene razočarala botoxovanjem....katastrofa lepa Mico ...ostade samo kosa da podseća na onu Milicu .....tuga ....