ŠOKANTNE VESTI DIREKTNO OD MAJE I STANISLAVA! Njihovi bivši će zanemeti kada ovo budu ugledali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak zapušili usta svima!

ŠOKANTNE VESTI DIREKTNO OD MAJE I STANISLAVA! Njihovi bivši će zanemeti kada ovo budu ugledali!

Foto: ATAImages

U nedavnom prenosu na TikTok-u, starleta Maja Marinković i njen dečko Stanislav Krofak Pantera pričali su sa svojim pratiocima, koji su postavljali bezbroj pitanja na temu njihovog odnosa, koji je tema broj jedan. U jednom trenutku fanovi su želeli da znaju da li je Maja trudna sa Krofakom i da li će uskoro na svet doneti malog Bekama. 

Podsetimo, Stanislava su kroz takmičenje u rijalitiju "Elita 7" zbog izgleda dosta upoređivali sa Dejvidom Bekamom. Na pitanje da li će uskoro doći mali Bekam, Stanislav je u svom stilu odgovorio "Budemo videli" i time zagolicao maštu da je Maja trudna sa njim, dok se ona toplo nasmejala. 

Ni Maja, ni Stanislav nisu direktno odgovorili na pitanje o trudnoći, a fanove su sada obradovali novim, zajedničkim snimkom na Instagramu. Oni su, čini se, uživali na brodu, gde su odlučili da zabežele taj trenutak, kako bi im ostala uspomena za ceo život, pa su istu podelili sa brojnim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

 

 

Podsetimo, oni su snimali vlog sa putovanja u Selce, a ono što je svima zapalo za oko jeste ime njihovog kanala na Jutjubu, koji su nedavno pokrenuli. Kako se zovu "Maja i Stanislav Krofak", mnogi su se zapitali da li je Marinkovićeva već spremna da zameni svoje prezime i stane na ludi kamen, što nije isključeno, s obzirom da ju je Krofak već odveo u Zagreb i upoznao sa porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading