ŠOK-SLIKA MIONE I ŠA KRUŽI INTERNETOM! Nakon drame u emisiji isplivalo OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rekao sam ti da nećeš nikud bez mene!"

ŠOK-SLIKA MIONE I ŠA KRUŽI INTERNETOM! Nakon drame u emisiji isplivalo OVO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Miona Jovanović izaziva najrazličitije reakcije kod publike koja prati rijaliti, a mnogi ne odobravaju njenu vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, mada ima i onih koji misle da je reper glavna premija za nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Narod pita

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" gostovala je Jovana Tomić Matora, Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić, a javila se izvesna Kragujevčanka i iznela prljav veš Mione Jovanović kao i njene porodice.

- Želim da pozdravim sve vas u studiju, Matoru pratim od prvog učešća do sada i vrlo mi je draga, samo hoću Matoroj da kažem da se ne nervira i da bude to što jeste, da ne daje značaj nekome kome treba da daje, njeni roditelji su joj najbitniji u životu, samo njih treba da poštuje. Zbog nje sam sto puta pustila suze jer sam videla nepravde neke i bilo bi mi žao ako ne uđe u osmicu. Munjeza volimo čak smo i glasali za njega, ne znam zbog čega se dešava da se mrzite, pored njih ne bih komentarisala treću učesnicu. Po izlasku je napravila prekršaj i to je za nas bio kraj, njeno ponašanje nam se ne dopada - rekla je gledateljka, pa dodala:

- Moram da kažem za Mionu jer poznajem porodicu, osramotila je Kragujevac i familiju a da je Ša premija za nju. Ona je jedno zlo neviđeno, u Kragujevcu samo pričaju sve najgore o njoj. Njena porodica sem majke i oca su svi divni, baba njena takođe je gadna, ona nikada nije radila, njen deda je đubre od ćoveka, radnici su plakali kod njega u samoposluzi, to je sve zlo do zla. Miona ima od svoje 16 godine mnogo prljavštine, Kragujevac je odlično poznaje. Ona je rasturila i veza i brakova i čuda, sve se to u Kragujevcu zna - dodala je Verica.

Čitava ova situacija izazvala je masu reakcija na mrežama, a jedan profil na društvenoj mreži Fejsbuk imao je smešnu postavku čitave situacije, praćenu urnebesnom karikaturom.

Foto: facebook.com

Ša i Miona

- Drama na ulici Novog Beograda. Zmiona pozvala taxi i krenula u posjetu ocu, a deda Šaban joj ne dozvoljava. Očekuje se ishod ovog nemilog događaja - stajalo je u opisu fotografije.

- Rekao sam ti da nećeš nikuda od mene - glasila je navodna opaska repera.

- Kljusino matora, pusti me da idem ocu u Kragujevac - navodno je odgovorila Miona. 

"On je baš kljusina, a ona ždrebica", "Vala svaka čast, za dva ološa! Baš ste u pravu",Svaka čast, u pravu si za sve! Pozdrav", "Šta uradi devojka od sebe, propast", "Kakav glup post, ništa gori od ostalih", nizali su se komentari na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading