NE ZNA HOĆE LI MOĆI U "ELITU 8" ZBOG POVREDE! Ivan Marinković otkrio šta su mu lekari poručili!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković otkrio kako se povredio i koliko će trajati oporavak.

NE ZNA HOĆE LI MOĆI U "ELITU 8" ZBOG POVREDE! Ivan Marinković otkrio šta su mu lekari poručili!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti učesnik Ivan Marinković večeras je proveo dva sata u bolnici zbog povrede prsta koju je zadobio dok je nameštao krevet. Marinković je ispričao kako je došlo do povrede i koliko će trajati oporavak.

- Nameštao sam krevet i gurao sam čaršav iza kreveta i tako sam se povredio. Prst je bio skroz iskrivljen što me je veoma uplašilo i odmah sam došao na pregled u Urgentni centar. Dok sam čekao na pregled ljudi su me, kada su videli moj prst, pitali da li sam možda nameštao krevet. Očigledno se to često dešava - ispričao je Marinković.

Prema njegovim rečima, prst nije polomio ali je povredio tetive.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivan Marinković

 

- Zvuči čudno, ali možda bi bilo bolje da sam polomio prst jer bih u tom slučaju nosio gips tri nedelje, a ovako ću nositi longetu narednih osam nedelja - otkrio je Ivan za Informer.

Na pitanje da li će mu povreda predstavljati problem za boravak u rijalitiju ukoliko uđe u "Elitu 8", Ivan je rekao da još nije siguran da li će biti deo nove sezone. "Voleo bih da uđem, a da li ću, to ćemo videti", zaključio je Marinković.

Podsetimo, večeras je u Urgentni centar primljena i Miljana Kulić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", zbog bola u nozi koji trpi poslednjih pet dana. Prema rečima izvora Kurira, Miljana je teško hodala i medicinski stručnjaci su joj pružili neophodnu pomoć. Nakon obavljenih pregleda i analiza, puštena je na kućno lečenje uz određenu terapiju i lekarski savet kako da nastavi lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading