DRAMA ISPRED PINKOVOG STUDIJA, VODITELJ HITNO REAGOVAO! Otkriveni detalji SUSRETA LJUTIH RIVALA pred večerašnju emisiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prijatelji Matora, Đedović i Kačavenda izazvali haos u javnosti!

DRAMA ISPRED PINKOVOG STUDIJA, VODITELJ HITNO REAGOVAO! Otkriveni detalji SUSRETA LJUTIH RIVALA pred večerašnju emisiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večerašnja emisija "Narod pita" krenula je veoma napeto, s obzirom na to da su u studio došli nekadašnji prijatelji koji su kasnije postali ljuti rivali. Na jednoj strani imamo Milenu Kačavendu i Marka Đedovića, dok je na drugoj strani Jovana Tomić Matora. Svi gledaoci rijalitija znaju da će veče proteći u napetoj atmosferi, a mnogi se nadaju i žestokom okršaju između Matore i Đedovića, s obzirom na to da je došlo do prekida njihovog prijateljstva u okviru Elite, praćenog brojnim optužbama.

Sukob između Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića privukao je veliku pažnju javnosti nakon što je došlo do prekida njihovog nekadašnjeg prijateljstva. Oboje su javno izneli svoje optužbe, što je dodatno pojačalo tenzije između njih. S obzirom na njihovu prošlost i bliskost, ovo je izazvalo veliko interesovanje publike koja je sa nestrpljenjem očekuje njihov susret u emisiji.

Darko Tanasijević je već na početku otrio da će se čitava emisija bazirati na prijateljstvu i tom prilikom citirao je velikog srpskog pesnika, Jovana Dučića.

- Neprijatelji, to su često samo naši prerušeni prijatelji, koje od nas deli samo kakav nesporazum ili predrasuda. Polovina naših neprijatelja mrze vas samo zato što misle da ih vi prezirete, i rade vam zlo za leđima, misleći da biste to njima i vi učinili čim biste mogli - glasio je citat koji je izneo Darko, a onda i čitavom auditorijumu otkrio kako je protekao susret Matore i Đedovića pre početka emisije.

On je tom prilikom otkrio da su se bivši takmičari izgrlili i poljubili, te da su se svi vrlo čovečno poneli u datoj situaciji, ali nema sumnje da će u emisiji izneti mnoge pikantne detalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.08.2024 06:07

VOLIM I POŠTUJEM ĐEDOVIĆA I NJEGOVO DELO...ALI RAZUMEM MATORU, JER NIJE SMEO, KAO MATORIN PRIJATELJ, DA IZABERE GLUPU ANITU, KOJU JE SAM ISMEVAO, DA BUDE NA NJENOJ STRANI...AKO BI TREBALO DA SE BIRAJU STRANE...JER ANITA JE NIKO I NIŠTA...BEZ OBZIRA NA POBEDU...ONA JE SAD I NIKAD VIŠE...NEMA NI JEDAN ATRIBUT DA BUDE ZVEZDA, NEMA HARIZMU...ONA I ANĐELO SU LEPA SLIKA...NEMA TON...ČIST PROMAŠAJ OVE SEZONE...ALI TO JE SLIKA I PRILIKA NAŠE SRBIJE...ZLO...POHLEPA...KOMPLEKSI...SAMOSAŽALJENJE...KAO MAJKA...NORMALNA I VASPITANA DECA IDU U ŠKOLU, A ONA JE RODILA...ZLO...UŠLA I RELITI ZAHVALJUJUĆI KLEČANJU PRED MIĆOM...PRVI PUT...NEMA KO S NJOM NIJE BIO...SAMO KO JE ŽURIO NA VOZ...U REALITI 7 UŠLA ZAHVALJUJUĆI MATOROJ, JER JE BILA LEZBEJKA PO SVOM IZBORU...NIKAD JE NIKO NE BI ZVAO NI ZA DOBAR DAN...I SAD NJU TREBA ŽALITI, PODRŽAVATI...ZLO...