NAJVEĆE PONIŽENJE NA PINKU IKADA: Đedović zadao Matoroj ZAVRŠNI UDARAC, Anitini fanovi uneli OVO, pa je dokrajčili za SVA VREMENA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva nije mogla da veruje svojim očima!

NAJVEĆE PONIŽENJE NA PINKU IKADA: Đedović zadao Matoroj ZAVRŠNI UDARAC, Anitini fanovi uneli OVO, pa je dokrajčili za SVA VREMENA! (GALERIJA)

Foto: printscreen/RTV Pink

Anita i Matora

Par dana nakon što su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izašle iz "Zadruge 6", odlučile su da jedna drugoj posvete tetovaže, kako bi pokazale da se vole. I Anita i Matora su tada istetovirale pile, koje je imalo poseban značaj za njih dve, jer su se tako nazivale.

- Koliko je volim bre, piu moj - napisala je Anita svojevremeno i tagovala Matoru, dok je Tomićeva objavila napravljen kolaž Anitine i njene tetovaže.

Republika

Foto: Instagram.com

Anitina i Matorina tetovaža

Fanovi su tada bili oduševljeni ovim potezom. Matora i Anita su kasnije stale na "ludi kamen", a potom su odlučile i da se razvedu, zbog Stanojlovićkinog neverstva. Tomićeva je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita", gde se sve vreme žestoko svađala sa Markom Đedovićem, koji je na Anitinoj strani.

Osim u emisiji, Đedović je sa fanovima provocirao Matoru i preko Instagram profila, gde je kačio slike pilića sa zanimljivim natpisima, što možete videti u galeriji ispod ovog teksta.

Nakon ovoga, došlo je do najvećeg poniženja. Naime, Anitini i Đedovićevi fanovi su u studio poslali poklon za Matoru, a radilo se upravo o piletini.

- Nama je nešto stiglo u studio, a rečeno je da je to neko poslao za Matoru - kazao je voditelj Darko Tanasijević.

- Znam da kum voli batak - pročitala je Matora, pa dodala:

- Ovo je za Đedovića, očigledno da je od "Neviđene armije" (fanova Anite i Anđela Rankovića) - kazala je Matora, pa predala Đedoviću poklon.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matoroj stigao poklon, predala ga Đedoviću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading