MILJANI KULIĆ PONOVO UGROŽEN ŽIVOT! Lekari hitno morali da otkažu operaciju, suviše je RIZIČNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić završila u Urgentnom centru, lekari joj odmah skrenuli pažnju na ovaj problem.

MILJANI KULIĆ PONOVO UGROŽEN ŽIVOT! Lekari hitno morali da otkažu operaciju, suviše je RIZIČNO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić sinoć je hitno primljena u Urgentni centar zbog povećanih vrednosti D-dimera. Kulićeva je trebalo da obavi estetsku korekciju, ali su analize pokazale povećanje određenih vrednosti u krvi, zbog čega je odustala od operacije i upućena na pregled u Urgentni centar. Ona je za domaće medije potvrdila da se sada dobro oseća.

Miljana Kulić je izjavila da je odustala od estetske korekcije zbog rizičnih vrednosti u krvi, što je izazvalo zabrinutost kod nje i njenih pristalica. Iako je trebalo da obavi zahvat na klinici, odustala je zbog povećanog D-dimera, što je označilo potrebu za hitnim medicinskim pregledom.

Republika

Foto: ST/Petar Divac, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Povećan mi je D-dimer, odustala sam od operacije rizično je - rekla je Miljana za Informer i potvrdila da se sada dobro oseća.

Podsetimo, bivši učesnici rijalitija "Elita", Miljana Kulić i otac njenog deteta, Ivan Marinković, već neko vreme žive zajedno u Nišu kod Miljaninih roditelja. Prema informacijama koje su plasirane u javnost, čini se da njih dvoje postaju sve prisniji, što je izazvalo interesovanje javnosti.

Miljana Kulić je postala poznata javnosti kao kontroverzna ličnost zbog svojih nastupa u rijaliti programima, a sada je ponovo u centru pažnje zbog zdravstvenih problema. Njen životni put i javni nastupi intrigiraju javnost, te su njeni potezi često predmet medijskog interesovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading