OTKRIVENA ISTINA O VEZI ANELI I CARA! Ahmićeva pomutila razum Filipu, o Maji više ni ne razmišlja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je trenutka kada će ozvaničiti vezu.

OTKRIVENA ISTINA O VEZI ANELI I CARA! Ahmićeva pomutila razum Filipu, o Maji više ni ne razmišlja!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

U emisiji "Narod pita" koja je sinoć emitovana, gostovali su Jovana Tomić Matora, Milena Kačavenda i Marko Đedović. Kao poznat po tome što nema dlake na jeziku, Đedović je izneo svoje mišljenje o odnosu Aneli Ahmić i Filipa Cara, koji je poslednjih dana tema brojnih polemika na društvenim mrežama. Na pitanje voditelja Darka Tanasijevića o tome šta misli o njihovom odnosu, Đedović je izrazio svoje rezerve, ističući da Aneli ima "taj kliker" i da bi mogla da privuče Filipa.

Uroš Stanić je takođe bio uključen u priču o odnosu Aneli i Filipa Cara, otkrivajući da su se njih dvoje nedavno uključili u lajv, što je dodatno podgrejalo glasine o njihovom odnosu. Stanić je podelio anegdotu o tome kako je Filip pitao za Aneli, a potom je počeo da zbija šale i pominje Anelinog bivšeg dečka i njegovog bivšeg druga, Marka Janjuševića Janjuša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

 

- Car i Aneli su se zapratili na Instagramu. Pitali smo Aneli i ona tvrdi da ju je zvao da gostuje u njegovoj emisiji na TikToku. Da li mirišeš nešto? - pitao je Darko Đedovića.

- Ne znam šta bih ti rekao, čudno mi je - rekao je Đedović.

- Znamo kakve devojke rade Filipa, Aneli ima taj kliker - rekao je voditelj.

- Ne bi me izenadilo, ona bi mogla da mu se svidi, videćemo - rekao je Marko.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Aneli Ahmić i Filip Car

 

Ova priča je izazvala brojne spekulacije i komentare na društvenim mrežama, a mnogi su pažljivo pratili svaki detalj koji bi mogao da otkrije pravu priču o odnosu Aneli i Filipa Cara. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o mogućem "sevanju varnica" između njih, dok su drugi ostali skeptični, tvrdeći da su njihovi kontakti samo povremeni i ne označavaju ozbiljniji odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Carević

18.08.2024 11:38

Ako je istina da se druže i razgovaraju onda se samo potvrđuje ono šta gledamo godinsma kad je u pitanju Car. On je sličan Anđelu, voli devojke od prijatelja, drugova, zauzete? Zašto? Car se utrpava ili ulazi u vezu sa devojkama koje su bile sa Jsnjušem. Aleksandra Nikolić, Maja, Aneli ili su bile sa Dejanom (Aleks, Dalila ) i večito se takmiči sa njima. Janjuš jeste bolna tačka Careva i uvek je bio ljubomoran i zavidan na sve što Janjuš radi i što se oko njega okupljaju zadrugari. Pored hiljade devojaka u Crikvenici, Beogradu ..., Car našao da se druži i ćaska sa Aneli koju je gledao mesecima kako jaše u rehabu i ponižava sebe, ćer i porodicu. Da li se Car "pali" samo na takve devojke, bivše devojke bivših prijatelja kako bi pokazao Janjušu ili Maji da je on "glavni" frajer rijalitija. A ona ? Aneli je samo potvrdila da je i dalje guska koja neće na taj način dobiti poziv za letovanje na Bojani a I Maju bsš zabole kako se vidi iz priloženog. Maja živi leto iz svojih snova (koliko god da trajalo ) , provodi se i živi u luksuzu, ne spominje nikog od njih i ne šalje im poruke, umesto nje to rade neki od autora pričica o Maji i tumači snimaka koje ona objavi. I, tu je i Mića koji je ne može očima videti i ne uputiti uužan komentar.

Zora

18.08.2024 12:59

@Carević - Car ni u kom slučaju ne može biti ljubomoran na Janjuša jer je za njega frajer. Janjuš rošava nakaza, odvratan,gadan, čovek bez stava, karaktera, postovanja. Njega može voleti samo ruzna Ena zbog novca jer kako vidimo i ona je nasla nekog.

Carević

18.08.2024 15:07

@Zora - Aha, ha ... A Car je čovek sa stavom , karakterom, poštovanjen ? I frajer? Zgodan, pametan, ne kocka, ne pije, sa osnovnom školom, sa trbušinom i čačkalica nogama? Dalilu je razvlačio po podu, Maju stezao za vrat, Aleks nazivao ku.vom a rekla je i da ju je udariio. Top muškarac, za poželeti ga u porodici kao zeta. Aleks je iskusila i mnogo toga šta još nije rekla a zato je i pobegla od njega i sela onkraj Crikvenice. Zoro, baš ste odani, svaka čast ali ja kažem da Car jeste kompleksaš , ljubomoran i zavidan a to se videlo iz njegovog odnosa prema Janjušu, Stefanu, Kristijanu, zadrugarima koji su imali poštovanjw većinenmuških a simpatije ženskih zadrugara.

Kika BG

18.08.2024 21:58

Seljoberi, i ona i on. "Sličan se sličnom raduje"