DRAMA U ZGRADI PINKA! Neočekivana poseta ZAUSTAVILA snimanje emisije "Narod pita", prisutni zanemeli od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica uletela u zgradu Pinka, pa iznenadila sve goste.

DRAMA U ZGRADI PINKA! Neočekivana poseta ZAUSTAVILA snimanje emisije "Narod pita", prisutni zanemeli od šoka!

Foto: ST/N. Pančić

Odnos između Stefani Grujić i Jovane Tomić Matore već neko vreme intrigira javnost. Sinoć se situacija dodatno zahuhtala kada se Stefani neočekivano pojavila u zgradi TV Pink gde je Matora gostovala u emisiji "Narod pita". Sama emisija je već bila napeta, budući da su uz Matoru bili i njeni bivši drugovi Marko Đedović i Milena Kačavenda, što je doprinelo verbalnim okršajima tokom emisije.

Iznenadni dolazak Stefani Grujić u zgradu TV Pink nije prošao nezapaženo. Kako prenosi Pink.rs, Stefani je otkrila da je spremila poklon iznenađenja za Jovanu Tomić Matoru.

Iako tvrde da su samo prijateljice, Đedović je nedavno otkrio da postoje fotografije iz Jovaninog stana, koje je Stefani objavila na Instagramu i time se odala. Tada je Matora ipak priznala da je Stefani bila kod nje u stanu, ali samo kao drugarica. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić

 

Međutim, Matora i Stefani su uhvaćene u jednom prestoničkom hotelu, a njih je srela bivša zadrugarka Deniz Dejm, koja je za naš portal otkrila šta se zapravo desilo. 

- Njih dve kriju vezu od javnosti, ali sinoć sam ih videla u hotelu, Stefani je imala verenički prsten, nije neki, ima mali dijamant, ništa specijalno, ali su se izgleda verile. Verovatno nije Matora htela da daje mnogo novca, da se ne bi opet opekla, jer ona ima više propalih brakova i vereničkih života, nego bora na licu. Šta znam, delovale su srećne i zaljubljene, ali prosto, Stefani ne želi da izlazi sa tom pričom u javnost, još uvek, verovatno zbog komentara - započinje Deniz Dejm za Republiku, pa nastavlja:

- Njih dve su delovale srećno i zaljubljeno, bile su na večeri, pićencu, proslavljele su, posle sam i ja otišla svojim putem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading