PLJUŠTAĆE KAZNE! Darko Tanasijević u žestokom SUKOBU sa gledateljkom, krenula mu PARA NA UŠI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Đedović izazvali su kolaps u emisiji, zbog čega je došlo do nove drame!

PLJUŠTAĆE KAZNE! Darko Tanasijević u žestokom SUKOBU sa gledateljkom, krenula mu PARA NA UŠI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoćna emisija "Narod pita" bila je jedna od najburnijih. Gosti voditelja Darka Tanasijevića bili su bivši kumovi Jovana Tomić Matora i Marko Đedović, koji su se cele noći svađali zbog toga što on podržava Anitu Stanojlović. Pored njih je gostovala i Milena Kačavenda, koja se takođe više puta sukobila sa Matorom.

Jedna gledateljka koja se uključila u program nije mogla da priča o njih dvoje, pa je zamolila voditelja da ih utiša, a tom prilikom se sukobila sa njim. Darko je pre toga više puta pokušao da utiša Matoru i Đedovića, a kako ga nisu ispoštovali, mogli bi da budu žestoko kažnjeni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Tanasijević pokušao da umiri Matoru i Đedovića

- Darko, utišajte ih - rekla je gledateljka.

- Gospođo, šta da radim? Da uzmem motku da ih bijem? Stvarno ne mogu, gospođo. Ne mogu, ako hoćete vi da ih tučete umesto mene, izvolte, pa dođite - rekao je Darko iznervirano.

- Ne mogu da pričam od njih - rekla je gledateljka.

- Molim vas za strpljenje - rekao je Darko.

- Darko čekam već deset minuta - rekla je gledateljka besno.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko se sukobio sa gledateljkom

- Sačekajte. Kao što ste videli, 800 puta sam pokušao da ih smirim. Evo sad ne mogu da razgovaram od vas. Moje je da ih zamolim da stanu sa pričom. Ja ih opomenem 15 puta i oni me ne poslušaju, šta ja mogu da radim? Da uzmem motku da ih bijem? Stvarno mi ne pada na pamet to da radim. To je njihova kultura ili nekultura. Ja radim ono što je moj posao da radim i to je to - rekao je voditelj i dao je gledateljki reč:

 - Je l' Matora kulturna kad kaže v*gina p*nis? - pitala je gledateljka.

- To je njena slika koju šalje u javnosti, tu ste vi da to odobrite ili ne - rekao je Darko.

- Na šta liči ovo da čekam do četiri sata i da čekam sada 54 minuta da kažem, ja vas gledam još od "Farme" - rekla je gledateljka besno.

- Dočekali ste, nemote da traćite vaše vreme, iskoristite ga na najbolji mogući način. Slušamo vaša pitanja i komentare. Iskren savet i besplatan - rekao je voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading