ANELI ĆE PLAKATI OD MUKE! Asmin odrešio kesu za Staniju, a onda je usledio pravi ŠOK! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve završilo na društvenim mrežama.

ANELI ĆE PLAKATI OD MUKE! Asmin odrešio kesu za Staniju, a onda je usledio pravi ŠOK! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Ata images, Pixabay.com

Nakon nedavnih glasina o raskidu između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, javnost je ostala u neizvesnosti o njihovom ljubavnom statusu. Međutim, na profilu poznate starlete nedavno se pojavila fotografija koja je izazvala pravu pometnju među njenim pratiocima. Na slici se nazirala muška ruka sa tetovažom, a spekulacije su odmah počele da se šire.

Fotografija koja je izazvala buru u javnosti prikazuje delove tela Stanijinog navodnog bivšeg dečka, Asmina Durdžića. Iako nije bilo moguće videti njegovo lice, istetovirana ruka je bila dovoljna da podstakne brojne teorije o njihovom odnosu. Pratioci su brzo zaključili da par i dalje uživa u ljubavi i da se trenutno nalaze u Majamiju, gde provode vreme zajedno.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Kako bi stavila tačku na priče o raskidu, Stanija je ubrzo objavila fotografiju sa Asminom, gde se jasno vidi da ne postoji drugi muškarac i da joj Durdžić pravi društvo u Majamiju. Oni su se uslikali nakon uspešnog šopinga, a starleta je bila veoma zadovoljna "ulovom", pa je ispozirala sa kesama u rukama, dok je Asmin bio iza nje.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

Čini se da su Stanija i Asmin napokon uplovili u mirnu luku i da ih niko trenutno ne može poremetiti, iako njegova nekadašnja izabranica Aneli Ahmić tvrdi da veza sa Stanijom neće potrajati i da ona tu ne vidi nikakvu ljubav. Asmin više nije toliko aktivan na društvenim mrežama, pa se pretpostavlja da je to Stanijina želja, koju Asmin poštuje, s obzirom da mu je njihova veza na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iskra

18.08.2024 12:51

Zna se da je ona sa njim samo zbog kesa. Teska sponzoruša! Fuj