ANITA SKUPLJA ANĐELOVE MRVICE, FANOVI SHVATILI DA JE SVE PREDSTAVA ZA JAVNOST: Svi se pitaju dokle će Stanojlovićeva ovo trpeti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita daje sve od sebe da pokaže fanovima drugačiju sliku njene veze sa Anđelom.

ANITA SKUPLJA ANĐELOVE MRVICE, FANOVI SHVATILI DA JE SVE PREDSTAVA ZA JAVNOST: Svi se pitaju dokle će Stanojlovićeva ovo trpeti!

Foto: Republika.rs

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović i njen dečko Anđelo Ranković od početka svoje romanse trpe prozivke da su fejk i da njihova veza ne može potrajati.

Uprkos tome što su izdržali punih sedam meseci u zatvorenom prostoru, te dokazali da odlično funkcionišu i napolju, nema dana da im neko ne postavi pitanje da li su uopšte zajedno i jesu li raskinuli.

Često i ona sama doprinosi takvom utisku jer fanovi primete da je ponekad i sa njima u komunikaciji nezainteresovana i čak neraspoložena, mada ona to pred njima uvek negira. Iako su poprilično neaktivni na društvenim mrežama, pa se mnogi pitaju šta se dešava u njihovoj vezi, Anita i Anđelo su sinoć zajedničku podršku obradovali novom fotografijom iz provoda.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Podsetimo, Stanojlovićeva je ranije pokuašavala da zapuši usta hejterima tako što bi im ironično odbrusila da su ona i Ranković raskinuli, kako ne bi imali više šta da pričaju. 

Međutim, ono što uvek izazove dodatne spekulacije je što svaki put Anita deluje vidno uznemireno, pa mnogi takvo njeno ponašanje shvate kao da ni sama nije sigurna u njihovu vezu, pa zbog toga tako burno reaguje na zlurade komentare. Tako, i pored brojnih zajedničkih fotografija, mnogi misle da je njihova veza na klimavim nogama i da je pitanje trenutka kada će se Anđelo okrenuti i otići svojim putem, što se odavno očekuje, sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading