POVREĐENI IVAN MARINKOVIĆ STIŽE NA PINK! Obezbeđenje će morati da dežura, najavljen totalni LOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković će se večeras suočiti sa Žanom Đorđević.

POVREĐENI IVAN MARINKOVIĆ STIŽE NA PINK! Obezbeđenje će morati da dežura, najavljen totalni LOM!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Večerašnja emisija "Narod pita" na TV Pink donosi novo uzbuđenje, nakon sinoćnjeg gostovanja Marka Đedovića, Jovane Tomić Matora i Milene Kačavende. Večeras, u centru pažnje su Žana Omnia Đorđević i Ivan Marinković, dva najveća ljuta rivala u rijalitiju. Očekuje se da će tenzije dostići vrhunac, a "domaćica" večeri, voditeljka Ana Radulović, će uz vaša pitanja pokušati da rasvetli mnoge zapletene odnose iz "Elite".

Prisutni u studiju i publika pred malim ekranima sigurno će biti zainteresovani da vide kako će se odvijati situacija između Žane i Ivana, s obzirom na njihovu burnu prošlost u rijalitiju. Očekuje se da će njihov susret biti ispunjen tenzijom i emocijama, a gledaoci će imati priliku da postavljaju pitanja i direktno utiču na tok emisije.

Inače,  Ivan Marinković sinoć je proveo dva sata u bolnici zbog povrede prsta koju je zadobio dok je nameštao krevet. Marinković je ispričao kako je došlo do povrede i koliko će trajati oporavak.

 

- Nameštao sam krevet i gurao sam čaršav iza kreveta i tako sam se povredio. Prst je bio skroz iskrivljen što me je veoma uplašilo i odmah sam došao na pregled u Urgentni centar. Dok sam čekao na pregled ljudi su me, kada su videli moj prst, pitali da li sam možda nameštao krevet. Očigledno se to često dešava - ispričao je Marinković.

- Zvuči čudno, ali možda bi bilo bolje da sam polomio prst jer bih u tom slučaju nosio gips tri nedelje, a ovako ću nositi longetu narednih osam nedelja - otkrio je Ivan za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading