JOVANA CVIJANOVIĆ MAJCI PRIREDILA OVO! Bivša učesnica Elite došla na nesvakidašnju ideju! Evo gde je otišla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović rešila je i da se probije na estradi, a kako smo pisali, ona planira da snimi pesmu.

JOVANA CVIJANOVIĆ MAJCI PRIREDILA OVO! Bivša učesnica Elite došla na nesvakidašnju ideju! Evo gde je otišla!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Cvijanović rešila je da iznenadi majku na neobičan način, pa je odvela na putovanje o svom trošku. Jovana je naime, bukirala hotel na jednom letovalištu van Beograda, pa je sa majkom na kratko otputovala da se zajedno odmore. 

- Jovana je rešila da iznenadi majku, pa su dogovorile druženje van grada kako bi se malo odmorile i opustile. Jovana je platila smeštaj, u pitanju je jedan hotel van Beograda u lepom letovalištu, pa su se zajedno provodile i uživale na bazenu. Ona je rekla drugaricama da to mora da uradi, da je njena majka to zaslužila i da je lepo da je posle svega što je pretrpela napolju dok je ona bila u rijalitiju malo časti - otkrio je upućen izvor blizak Cvijanovićki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

Podsetimo, bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović rešila je da se probije na estradi, a kako saznajemo, ona planira da snimi pesmu. Naime, kako je videla da mnoge starlete i anonimne devojke po izlasku iz rijalitija krenu put estrade, Cvijanovićka je rešila da se i ona oproba u ovome, pa namerava da plati hit. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Cvijanović

 

Jovana voli estradnjake, stalno su je vezivali za neke pevače i repere, o čemu je i sama pričala, a sad bi da iskoristi trenutak slave i snimi pesmu. Ona je več pričala sa nekim ljudima koji bi joj napravili pesmu, ali sve je to još u fazi dogovora - otkrio nam je upućen izvor. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading