ŽELJKO MITROVIĆ ZVANIČNO POTVRDIO POČETAK: 3 dana do NEVIĐENOG SPEKTAKL! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović napravio opšti kolaps na društvenim mrežama!

ŽELJKO MITROVIĆ ZVANIČNO POTVRDIO POČETAK: 3 dana do NEVIĐENOG SPEKTAKL! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Vlad089

Vlasnik Pinka i idejni tvorac pozorišta budućnosti – Teatra Odeon, Željko Mitrović, najavio je premijeru svoje autorske predstave "Lucifer" koja će biti izvedena 13. septembra. Mitrović je otkrio da će radovi na njegovom ljubavnom projektu biti završeni za tri dana, te da će Teatar Odeon postati jedini petoslojni hologramski pozorišni stage na svetu.

Foto: Pink.rs

Željko Mitrović otkrio detalje teatra


Teatar Odeon, projekat Željka Mitrovića, predstavlja revolucionarnu koncepciju pozorišta budućnosti. Ovaj petoslojni hologramski pozorišni stage nudi neverovatne tehničke mogućnosti, a enterijer koji je viđen samo u svetskim metropolama obećava neprevaziđeno iskustvo za publiku.

- Možda ja nisam bas skroz normalan, ali kad sve završim ,a to je za tri dana, moj Teatar Odeon će biti jedini petoslojni hologramski pozorišni stage na svetu! Jedno je sigurno, evropska kulturna zajednica će početi da diše na škrge! Na premijeru 13og su se već najavili predstavnici nekoliko prestižnih umetničkih univerziteta, Uniarts Helsinki, University of Kent, BIMM University-BA Musical, Theatre and Dance…. - napisao je u svojoj objavi.

 

 

Mitrović je nedavno objavio i snimak u kojem se može videti sva raskoš pozorišta i enterijer kakav je viđen samo u svetskim metropolama, a tehničke mogućnosti bine su neverovatne.

Dosta se spekulisalo da će ovaj teatar biti baš deo nove rijaliti sezone ,,Elite 8", što nam ostaje da vidimo u nastavku kako će se odviti situacija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.08.2024 05:41

FUJ ZA ANU RADULOVIĆ...KOJA JE GLUPA, PLITKA, PRISTRASNA...PREKIDA LJUDE KOJI ZOVU ZA S...V...O...J...NOVAC KAD JOJ SE NE SVIĐA KOMENTAR ILI TOK KONVERZACIJE...NAPOLJE SA NJOM...SVI OSTALI...SVAKA IM ČAST...ZA SAD...