ANELI AHMIĆ IDE POD NOŽ?! Bivša rijaliti učesnica hoće da koriguje ovo na licu! Rešila jo nešto da promeni na sebi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njoj je želja da joj vrh nosa bude malo špicastiji, pa kod nje neće biti puno posla - rekao nam je izvor.

ANELI AHMIĆ IDE POD NOŽ?! Bivša rijaliti učesnica hoće da koriguje ovo na licu! Rešila jo nešto da promeni na sebi (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić navodno je rešila da ponovo ide pod nož. Kako smo saznali, Ahmićeva ima u planu da uradi još jednu operaciju nosa, odnosno da malo promeni oblik, pa je, prema rečima našeg izvora, već bila na konsultacijama oko svega na jednoj privatnoj beogradskoj klinici.

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić

 

- Aneli je rešila da malo koriguje vrh nosa, pa je već bila na konsultacijama kod doktora. Rečeno joj je da jeste izvodljivo to što planira da uradi, ali da je bolje da sačeka da prođu vrućine, pa da se onda obavi operacija. Njoj je želja da joj vrh nosa bude malo špicastiji, pa kod nje neće biti puno posla - rekao nam je izvor. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

 

Podsetimo, Uroš Stanić, bivši učesnik rijalitija "Elita", i nakon završetka šoua i dalje privlači pažnju javnosti. Poslednja objava na njegovom profilu na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju, budući da se na fotografijama vidi anestezija, nakon čega je takmičar imao intervenciju.  Uroš je odlučio da koriguje svoje usne i još nešto na licu, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Pored Uroša, i Aneli Ahmić, još jedan učesnik "Elite", takođe se podvrgla određenim korekcijama. Fotografije Aneline transformacije takođe su privukle veliku pažnju javnosti, a detalji o tome šta je tačno promenila na svom izgledu za sada ostaju nepoznati.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading