KAČAVENDU ŽESTOKO IZVEĐAO TAKMIČAR "ELITE": Vanredno joj se obratio BRUTALNIM UVREDAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar ,,Elite 7" žestoko udario na Milenu Kačavendu i Marka Đedovića.

KAČAVENDU ŽESTOKO IZVEĐAO TAKMIČAR "ELITE": Vanredno joj se obratio BRUTALNIM UVREDAMA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" gostovali su bivši takmičari rijalitija ,,Elita 7" Jovana Tomić Matora, Milena Kačavenda i Marko Đedović. Međutim, sada se oglasio isto bivšim takmičar rijalitija, politički analitičar, Sloba Josipović, koji je žestoko udario na Kačavendu i Đedovića, ovog puta bez dlake na jeziku. 

Iako se Sloba tokom rijalitija istakao kao fin i kulturan, on je bio iznerviran zbog Mileninog govora, te je odlučio da joj uzvrati, kako je napisao ,,njenim rečnikom", te žestoko potkačio i Đedovića. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba Josipović udario na Milenu Kačavendu i Marka Đedovića

 

- Za razliku od tebe Milena Kačavenda, ja prijatelje biram, a ne da me bira svakakv ,,ober ološ" - rečeno tvojim rečnikom. Poput tebe i tvog lažnog prijatelja Đedovića. Tako da, nastaviću tvojim rečnikom da bi razumela, dalje od meje, jer kažu da g*vna smrde, a ako je tako, vas dvoje zaudarate - napisao je žestoko Sloba na Instagram profilu. 

Ni Milena, ni Đedović se još uvek nisu oglasili ovim povodom, ali je sigurno da mu neće prećutati. 

Podsetimo, jedna od gledateljki se osvrnula na prevaru Anite Stanojlović, njenu vezu sa Anđelom Rankovićevom, a potom žestoko potkačila Milenu Kačavendu, koja se upustila u raspravu sa gledateljkom, pa joj brutalno odgovorila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda u emisiji ,,Narod pita"

 

- Dobro veče, pozdrav svima. Matora, ti si očigledno nekima kriva, jer te je Anita prevarila, jer ti je Anđelo, nekadašnji drug po drugi put smuvao partnerku. Kriva si očigledno jer si imala emisiju, ti si ipak lažna žrtvica. Što se tiče Milene, ona je jedna obična tračara, koja ogovara sve žive sa Đedovićem, njenim novim drugarom - kazala je gledateljka.

- Gospođo, nadam se da uživate u tome što večeras sijam kao dijamant u haljini. Nemojte samo da me stresirate komentarima, kako ću ja da spavam? Otpalo mi je mnogo šljokica zbog straha od gospođe koja me je izvređala - kazala je Milena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.08.2024 05:39

MILENA JE MILIONIMA BILA FAVORIT...I MENI...ALI ĐEDOVIĆ JE UKANALIO I UNAZADIO...UGUŠIO I UĆUTKAO...NJEN PROBLEM I PROMAŠAJ...IMALA JE PRILIKU KOJU MNOGI NEMAJU...NISMO GLUPI...NJEN IZBOR...