POJAVILI SE RANI RADOVI ANELI AHMIĆ: Javnost u ŠOKU, do sada NEOBJAVLJENI KADROVI! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić digla veliku prašinu!

POJAVILI SE RANI RADOVI ANELI AHMIĆ: Javnost u ŠOKU, do sada NEOBJAVLJENI KADROVI! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aneli Ahmić

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak iz 1991. godine, na kojem se može videti bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Aneli Ahmić, kako kao devojčica izvodi pesmu na školskoj priredbi. Snimak je brzo postao viralan, a komentari na račun Aneline slatkoće i lepote su se nizali.

Aneli Ahmić je već kao devojčica pokazivala talenat i harizmu koja će je kasnije proslaviti kao takmičarku rijalitija. Na snimku se vidi kako je Aneli sa osmehom na licu izvela pesmu, a njena neodoljiva pojava nije mogla da ostavi publiku ravnodušnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANELI (@lavica_aneli)

 


Njeni prijatelji i drugi učesnici priredbe su bili oduševljeni njenim nastupom, a komentari na snimku govore o tome koliko je Aneli bila neodoljiva još kao devojčica. Njena slatka pojava i samouvereni nastup su privukli pažnju publike i jasno je da je Aneli već tada imala poseban šarm koji će je kasnije proslaviti.

Iako je snimak nastao pre gotovo 30 godina, Aneli Ahmić i danas pleni svojom harizmom i pozitivnom energijom. Njen razvoj od slatke devojčice do uspešne takmičarke rijalitija je inspirativan, a ova snimka nam pruža uvid u Anelinu rano iskazanu karizmu i talenat.

 

 


Nakon što je snimak postao viralan, mnogi su se složili da je Aneli Ahmić bila istinski slatka devojčica koja je zračila posebnom energijom i talentom. Njeni prirodni nastup i neodoljiv osmeh su ostavili neizbrisiv utisak na sve prisutne, a nije ni čudo što je kasnije postala popularna ličnost.

Snimak iz Anelinog detinjstva nam pokazuje da se njen talenat i harizma razvijala još od najranijih dana. Njen neodoljiv nastup i slatka pojava su osvojili srca publike, a nije ni čudo što je Aneli Ahmić kasnije postala popularna ličnost koja i danas pleni svojom pozitivnom energijom i šarmom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neko iz mase

19.08.2024 13:54

Harizma..pozitiva...,salite se ovoj je najveci krimi rad 😵‍💫🙃 ikad vidjeno -klosarka koja se javno eksponirana u vezi prenose ja ukradenog novca i veze sa kriminalcima !Bio sam zebezeknut kako jedna Izoperisana muljaza ulazi u rijaliti isticuci kako joj je muza otela Stanija😂da bude gora taj patuljak od zene postaje navodna zrtva koja je javno pred nacijom imala seks ,lagala i muljala a produkcijski potrci Djeda i Micaga pripomogli!Jadna Srbija kad uvozi kalasture krimi rad!