IVAN PLJUNUO ŽENU, DRUGOJ UDARIO NA OBOLJENJE: Skandal bivšeg učesnika "Elite 7" u programu uživo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković zaprepastio publiku!

IVAN PLJUNUO ŽENU, DRUGOJ UDARIO NA OBOLJENJE: Skandal bivšeg učesnika "Elite 7" u programu uživo!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

Sinoć su gošći voditeljke Ane Radulović bili bivši učesnici "Elite 7" Ivan Marinković i Žana Đorđević. Jedan gledalac je žestoko iskritikovao Ivana, te ga upitao zbog čega je pljunuo svoju nevernu suprugu Jelenu Ilić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan pobesneo u programu uživo

- Ivane, pitao bih te zašto si pljunuo ženu na televiziji? - upitao ga je gledalaca.

- Smatram da sam malo preterao, ali nisam prvi put to uradio, malo sam impulsivniji, mada sam tada pljunuo i na sebe, jer sam bio sa takvom osobom i smatrao je vrednom mog vremena - rekao je Ivan.

Gledalac je porazgovarao sa Ivanom i o komentarima na Žanin račun.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana dobila pohvalu

- Žana, Ivan te je uporedio sa Karlom Lagerfeldom. Ivame. da li znaš ko je on bio sad? - pitao je gledalac.

- On je sad pokojni, šta ti mene sad ispituješ ko je on. Ona je tako mala kao on i nosila je crne rukavice kao Karl i vezivala je repić kao i on, samo što ona ima alopeciju i ne sme da ide na sunce pa su joj ruke i noge blede - rekao je Ivan.

- Da li ovaj čovek stvarno ponižava nekoga zato što ima alopeciju, on je bio modni direktor Šanela i uzdigao je tu kompaniju. Žana, sve pohvale za tvoj izgled, samo furaj taj fazon tvoj i bićeš super - istakao je gledalac.

ŠTA JE ALOPECIJA?

Alopecia areata (alopecia – ćelavost, areata – kružno polje) je iznenadan gubitak kose ili dlaka na licu ili telu u pečatima. Javlja se kod osoba bez ustanovljene kožne ili sistemske bolesti. To je rekurentna forma opadanja kose koja može pogoditi bilo koju regiju na telu. Vrlo često se naziva i pečatasta alopecija. Može da se javi u bilo kom uzrastu, bez obzira na pol, ali većina slučajeva se razvije do 30. godine. Postoji mnogo faktora koji doprinose razvoju ovog složenog stanja. Alopecija areata je autoimuna bolest, što znači da imuni sistem smatra sopstvene ćelije stranim i zatim napada te ćelije. I dalje nije potpuno utvrđeno šta pokreće ovu bolest. Kao najčešći uzroci se navode stres (psihološki ili fizički), toksini, mikrobi (virusi, bakterije), kozmetički preparati, teški metali i drugi faktori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Irena

19.08.2024 12:28

A ko sta pita ovu sto se stidi svog imena Jel to bese Radmila,spisateljica,ili ti cirkuska mecka.Kada popije a vrlo retko trezna,stalno je sa flasom u ruci I cigarom,sva naduvana,sto od botoksa I hialurona,Ili filera.Ostavila zensko dete kuci usla u rijaliti