JANJUŠ SE ZBOG ODLUKE PINKA HITNO VRATIO U BEOGRAD: Novo zvanično saopštenje izazvalo HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će se večeras suočiti sa nekadašnjim cimerima iz rijalitija "Elita"!

JANJUŠ SE ZBOG ODLUKE PINKA HITNO VRATIO U BEOGRAD: Novo zvanično saopštenje izazvalo HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Mitrović, direktorka programa TV Pink, izdala je danas zvanično saopštenje putem društvene mreže Instagram, te otkrila da "Elite 8" počinje 7. septembra, u 21 čas. 

Bivši zadrugar Aleksandar Požgaj sinoć se oglasio na gorepomenutoj mreži, te otkrio da danas stiže na Pink da bi potpisao ugovor i to sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i Ninom Prljom, s kojima je bio u "Parovima".

- Pa kako drugo, posle dužeg vremena zajedno u rijalitiju Gastoz i ja! Na kraju me čovek ubedi da idemo zajedno jer šta da radimo napolju. Realno. Stara ekipa na okupu, s Ninom Prljom i drugim našima! Idemooo! Sutra posle 13 časova idemo da potpišemo ugovore, moram da ga vozim jer je povredio nogu ludak - istakao je Požgaj, koji je u međuvremenu obrisao ovu objavu.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš se danas vratio u Beograd

Publika popularnog rijalitija odmah je počela da vršlja po društvenim mrežama bivših zadrugara, a jedan stori zapao im je za oko. Naime, Marko Janjušević Janjuš objavio je fotografiju iz aviona, te tako otkrio da se iz Crne Gore vratio za Beograd prvim letom.

Međutim, nije moralo dugo da se čeka da bi se saznalo zbog čega se vratio u Beograd. Naime, kako je Pink objavio, u "Narod pita" večeras stižu Janjuš, Jovana Cvijanović i Uroš Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading