UROŠ STANIĆ HOSPITALIZOVAN: Izbio SKANDAL U PORODICI, PRVE FOTKE s lica mesta! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić se oglasio za Republiku i otkrio šta se desilo!

UROŠ STANIĆ HOSPITALIZOVAN: Izbio SKANDAL U PORODICI, PRVE FOTKE s lica mesta! (GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva, Zadruga official youtube.com

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7Uroš Stanić šokirao je fanove objavom na Instagram profilu u kojoj je otkrio da je završio u Urgentnom centru. Ova vest izazvala je veliku zabrinutost među njegovim pratiocima, koji su odmah počeli da spekulišu o tome šta se zapravo desilo sa popularnim učesnikom rijalitija.

Uroš Stanić je poznat po svojoj energičnoj ličnosti i avanturističkom duhu, te je njegova objava o završetku u Urgentnom centru izazvala pravu buru reakcija među fanovima. Mnogi su izrazili zabrinutost i uputili reči podrške bivšem učesniku "Elite 7", dok su se drugi pitali šta se tačno dogodilo i kako se Stanić oseća.


Uroš se oglasio za portal Republika i otkrio da se javio kardiologu jer mu danima nije dobro:

- Danima mi već nije dobro, morao sam da dođem da proverim šta mi se dešava, ne znam da li je umor ili stres zbog problema s ocem što mi se dešava. Nisam dobro, čekam kardiologa! Desila se jedna situacija s ocem, nakon koje mi je naglo pozlilo - izjavio je Uroš Stanić za Republiku.

Nakon što je vest o Stanićevom boravku u Urgentnom centru postala javna, mnoge njegove kolege iz rijalitija i prijatelji iz javnog života pružili su mu podršku putem društvenih mreža. Poruke podrške i brige preplavile su njegov profil, dok su fanovi izrazili nadu da će se brzo oporaviti i da će uskoro saznati više detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

Uroš Stanić je svojom objavom izazvao veliku zabrinutost među fanovima, ali i pokazao koliko je voljen i podržan u javnosti. Ostaje da se sačeka zvanično saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju, dok će njegovi pratioci s nestrpljenjem iščekivati vesti o njegovom oporavku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading