OPA! PROCURILE ZAJEDNIČKE FOTKE IZ SPAVAĆE SOBE: Jelena Ilić skakala do plafona, ODZVANJALO CELIM KOPAONIKOM! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog bivše Marinkovićeve supruge gore društvene mreže!

OPA! PROCURILE ZAJEDNIČKE FOTKE IZ SPAVAĆE SOBE: Jelena Ilić skakala do plafona, ODZVANJALO CELIM KOPAONIKOM! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

jelena i Uroš

Bivši učesnik "Elite 7" Ivan Marinković ponovo je u žiži interesovanja domaće javnosti, kako zbog pomirenja sa Miljanom Kulić, tako i zbog razvoda od Jelene Ilić, koja ga je prevarila u rijalitiju sa Urošem Rajačićem. Marinković je za domaće medije otvorio dušu o Jeleni i Urošu i prvo prokomentarisao iznenadno pomirenje sa majkom svog sina, rijlitii zvezdom Miljanom Kulić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

- Miljana i ja smo uglavnom šetali, kupovali smo Željku igračke. Kupali smo se u bazenu, sve je bilo najboljem redu. Ništa se loše nije desilo i funkcionisalo je sve na najbolji mogući način, iskreno - rekao je Ivan, a onda otvorio dušu o tome kako su se njegova neverna suprga Jelena i on dogovorili oko psa Beke, koji je bio njihov zajednički ljubimac tokom trajanja braka.

- Ne, ja sam rekao sve što sam imao. Čujemo se putem sms poruka. Ona je rekla da mi neće davati Beku, ali me je pozvala pre neki dan i rekla da može da bude kod mene dok je ona na putu - rekao je Ivan i besno zaključio za Pink.rs da ne želi da zna ništa o njoj i njenom odnosu sa Urošem Rajačićem.

Bivša takmičarka rijalitija ,"Elita 7" Jelena Ilić nakon ovog krajnje turbulentnog perioda u životu, odlučila je da se odmori na Kopaniku, gde je otišla sa svojom prijateljcom da se opuste. Jelena se odmah oglasila sa provokativnim fotografijama u kupaćem kostimu, koji je istakao njenu izvajanu figuru. 

Međutim, bivša Ivanova supruga se nije tu zaustavila. Odmah su osvanule i njene privatne fotografije iz teretane, ali i spravaće sobe kompleksa u kome se trenutno opušta, a na fotografijama se može videti da joj drugarica sve vreme pravi društvo i da se lepo provode. Dovojke su sve fanove obradovale snimkom u kome u spavaćoj sobi presrećne skaču do plafona i pevaju. Da li će ovim izazovnim izdanjima Jelena uspeti da zavede Rajačića ili Marinkovića ponovo, ili se ustremila na nekog novog, ostaje nam samo da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading