OTKRIVAMO PAKLENI PLAN MILJANE I IVANA: Zbog ovog im je NAGLO SKOČILA CENA za "Elitu 8" - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celoj priči je kumovala Nišlijkina majka Marija Kulić!

OTKRIVAMO PAKLENI PLAN MILJANE I IVANA: Zbog ovog im je NAGLO SKOČILA CENA za "Elitu 8" - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: ATA images, ST/Vladimir Lukić

Srpski telegraf u izdanju za utorak 20. avgust donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku Rijaliti, kako o učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Republika

Foto: Republika

Rijaliti dodatak za 20. avgust

Miljana i Ivan obnavljaju ljubav u "Eliti 8" - prave bebu pred kamerama!

Miljana Kulić i Ivan Marinković imaju plan da naprave još jednu bebu pred kamerama i da zvanično obnove ljubav u "Eliti 8", a celoj priči je, za nepoverovati, kumovala Nišlijkina majka Marija Kulić. Naime, tokom Marinkovićevog boravka u porodičnom domu Kulića u Nišu, svi zajedno su skovali plan koji će ih dovesti do velikih para i popularnosti.

- Ivan Marinković je od Marije Kulić dobio poziv da dođe kod njih da provede malo vremena sa Željkom, da se zbliže i osete jedan drugog, da mali razvije osećaj da mu je on otac. Dečak je zaista lepo reagovao na njega, a Marija koja je najviše vezana za to dete je plakala kao kiša i ponavljala da bi volela da ima još jednog takvog unuka, pa ne bi žalila ni da umre. Miljana se tada našalila da Ivan može da joj napravi još jednu tako lepu bebu i odjednom im je sinula ideja to može i da se unovči. Promućurni i namazani sedeli su do sitnih sati, razgovarali o svemu i dobro razradili plan, koji ih može dovesti čak i do pobede - ispričao je upućeni izvor za Rijaliti dodatak Srpskog telegrafa.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Ivan Marinković i Miljana Kulić obnavljaju ljubav u "Eliti 8"

Anita odlučila da stane na put pretnjama, Anđelo potegao ozbiljne glave u policiji

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović prijavila je policiji osobe koje joj šalju preteće poruke, dok je njen dečko Anđelo Ranković potegao jake veze da slučaj bude što pre porcesuiran.

- Ja verujem u MUP Srbije, pa ti hejteri samo neka prate razvoj situacije. Anđelo je potegao i veze, uskoro će se sve saznati, a obećavam da će i javnost biti upoznata sa imenom onog ko mi je zagorčavao život - poručila je Stanojlovićeva.

Munjez raskrinkao Tomićevu: "Matora je prljavi predator, lovi dekintirane devojke!"

Bivši rijaliti učesnik Danijel Dujković Munjez verbalno je shranio Jovanu Tomić Matoru i nazvao je osobom koja tipuje devojke bez kinte, da bi ih strpala u krevet i vezela za sebe.

On je komentarisao Jovanin odnos sa Stefani Grujić i potpuno je raskrinkao:

- Ovo je repriza njenog odnosa sa Anitom, to je činjenica. Stefani nije materijalista, ali joj prija pažnja. Ona zna šta radi, koristi Matoru i nije zaljubljena.

Lepi Mića urnisao Krofaka: "Stanislav je veća starleta od Maje!"

Lepi Mića užasnut je ponašanjem Maje Marinković i Stanislava Krofaka kog je nazvao muškom starletom. Veteran rijaliti programa posmatrajući ovaj ljubavni par napolju došao je do zaključka da bokser teži ka tome da bude u medijima po svaku cenu.

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem Rijaliti dodatku Srpskog telegrafa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

20.08.2024 05:23

BOGU HVALA AKO JE TAKO I DA JE TAKO...DA STANU NA CRTU TZV.POBEDNICIMA...PREVARANTIMA OD OVE I PROŠLE SEZONE...MIĆINIM PULENIMA I IZABRANICIMA NA TZV.PRAVOM PUTU...NISMO MI GLUPI, KAPIRAMO I ZA ALEKSANDRU NIKOLIČ...I ZA ANĐELA...I ZA ANELI...A ZA ANITU POGOTOVO...DA POBEDI ZLO, NEMORAL, BLUD...NIKOM NIJE JASNO...