VESTI O PRINOVI OBJAVILI NA SVA ZVONA! Maja i Stanislav postali bogatiji za jednog člana: "OVO MI JE BILA NAJVEĆA ŽELJA!" (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada i zvanično!

VESTI O PRINOVI OBJAVILI NA SVA ZVONA! Maja i Stanislav postali bogatiji za jednog člana: "OVO MI JE BILA NAJVEĆA ŽELJA!" (GALERIJA)

Foto: instagram.com/printscreen

Maja i Stanislav

Starleta Maja Marinković odlučila je da se opusti i "napuni baterije", pa je zajedno sa svojim dečkom Stanislavom Krofakom započela uzbudljivo putovanje. Njihova avantura započela je u Crnoj Gori, a potom su nastavili svoj put kroz Hrvatsku, gde su obavili turistički obilazak nekoliko destinacija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav i Miona

Prvo su posetili Selce, mesto koje je Stanislav ranije posećivao sa svojom bivšom devojkom Mionom Jovanović. Zatim su se uputili ka Crikvenici, gde živi Majin bivši dečko Filip Car. Njihovo putovanje završilo je u Zagrebu, odakle su najavili specijalno iznenađenje za svoje pratioce.

Nakon što su se vratili sa svog dugog proputovanja u Krofakov dom, par je putem svojih Instagram profila podelio radostne vesti. Stanislav je otkrio da je ispunio svoju veliku želju - ponovio se automobilom iz svojih snova, a njegov novi mezimac san je svakog vozača.

- Evo, napokon sam ostvario svoju želju. Ovo mi je bila najveća želja, da priuštim sebi i to. Stvarno sam presrećan, auto je brutalan. Sada ću vam pokazati da ga vidite. Kabrio, 911 Porše. To mi je bila jedna od najvećih želja i on ostaje kod mene. Ovo se ne prodaje, to je to - rekao je Stanislav u svojoj objavi, a zatim je seo u svoj novi automobil i demonstrirao kako njegov novi beli Porše "reži" pri dodavanju gasa.

Inače, Porše 911 je luksuzni sportski kupe automobil s dvoja vrata kojeg proizvodi fabrika "Porsche" već 57 godina i trenutno je u osmoj generaciji. 911 je jedan od najpoznatijih sportskih automobila koji se još uvek proizvode, a karakterističan je i po tome što su u njega potrebna ulaganja kao u jednog člana porodice.
Maja Marinković je takođe izrazila svoju sreću zbog novog automobila, koji će im omogućiti da istraže mnoga lepa mesta i uživaju u dodatnim avanturama. Ova nova luksuzna mašina sigurno će doprineti njihovim budućim putovanjima i avanturama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

20.08.2024 05:28

DAJ BOŽE DA JE TAKO, JER MAJA KOJU JE MAJKA OSTAVILA KAO MALU BIĆE FENOMENALNA I PREDIVNA I MAJKA I ŽENA...ZA RAZLIKU OD ZLE, PROKLETE, ISKOMPLEKSIRANE, NEOSTVARENE MIONE...ŠA KOJI JE ZGREŠIO PREMA ILLI I NJEGOVOM POKOJNOM OCU...JER NE PRIZNAJE DA SU ZASLUŽNI ZA NJEGOV USPEH...SAMO ON SAM...K...A...O...KO VERUJE, NIJE NORMALAN