JANJUŠEV ŠTEK NOSI VODA, ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK "POTOPA" U CRNOJ GORI: Zahvaljujući "Narod pita" izbegao KATAKLIZMU, a ovom njegovom drugaru ŽIVOT OPET VISIO O KONCU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš gotovo celo leto proveo na ovom mestu.

JANJUŠEV ŠTEK NOSI VODA, ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK "POTOPA" U CRNOJ GORI: Zahvaljujući "Narod pita" izbegao KATAKLIZMU, a ovom njegovom drugaru ŽIVOT OPET VISIO O KONCU (FOTO)

Foto: instagram.com/mali_janjus

Učesnik "Elite" Samir Ramović od nedavno je u žiži javnosti zbog ozbiljnog zdravstvenog problema u kome se našao, a sada je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio snimak strašne oluje koja je pogodila Crnu Goru.

Naime, on je na Adi Bojani snimio zastrašujući prizor - nemirno more, jake talase i vetar koji je lomio grane, a radi se o mestu na kome uglavnom boravi sa svojom drugarima Mensurom Ajdarpašićem i Markom Janjuševićem Janjušem

Janjušu je ovog leta rečno ostrvo u Crnogorskom primorju poslužilo kao štek u kome se skrivao i kulirao sa svojom muškom ekipom kad god bi ugrabio neki slobodan dan. 

On je i danas napustio ovo mesto samo iz razloga što je morao da se pojavi u večerašnjoj emisiji "Narod pita", a nije ni slutio da će u međuvremenu jezivo nevreme umalo odnesti njegovu "sigurnu luku".

Republika

Foto: Instagram.com

Samir Ramović se ovog leta najviše druži sa Mensurom i Janjušem

Janjuševog druga Samira, koji je sve vreme dok su talasi udarali o splav bio na otvorenom i snimao, očito je poterao maler za malerom, jer je nedavno otkrio da mu je potreban donor bubrega, zbog infekcije koja mu je dijagnostikovana, a sada ga je pogodilo i ovo nevreme.

- U pitanju je insufijencija bubrega u poodmakloj fazi. Trenutno mi oba bubrega, kako kažu doktori, rade sa svega deset odsto kapaciteta. Čovek kad krene na dijalizu, menja mu se način života sto odsto, svakog drugog dana je u bolnici od četiri do šest sati. Već sada mi preti opasnost od oštećenja drugih organa, kao što je, recimo, koštana srž, kosti, problemi sa želucem... Od lekara sam dobio 5-6 lekova koje pijem svakodnevno, da bih sačuvao te druge organe. Parametri pokazuju da ide ka tome, da postoji mogućnost da se to negativno organizuje na druge organe. Preporučena mi je transplatacija bubrega, što pre, da ne bude kasno, dok ne dođe do trajnog oštećenja drugih organa. Ako dođe do toga, onda nema transplatacije, već je čovek na dijalizi do kraja života, dolazi do određenih komplikacija i lošeg ishoda - ispričao je nedavno Ramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading