ŠOK U PROGRAMU UŽIVO, JANJUŠ RASKRINKAN! Otkriveni DETALJI RAZGOVORA sa bivšim rijaliti učesnikom - PUKLA JAVNA BRUKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tema koja ne prestaje da grmi na društvenim mrežama!

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO, JANJUŠ RASKRINKAN! Otkriveni DETALJI RAZGOVORA sa bivšim rijaliti učesnikom - PUKLA JAVNA BRUKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Večeras je još jedno izdanje popularne emisije 'Narod pita', a voditeljka Ana Radulović ugostila je bivše takmičare "Elite" Uroša Stanića, Marka Janjuševića Janjuša i Jovanu Cvijanović. Emisija je krenula burno zbog sukoba Janjuša sa Urošem koji je iskazao razočaranje jer mora svog nesuđenog rijaliti sina da gleda narednih sati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovna, Uroš, Janjuš

 

Stanić, iako je prekinuo prijateljstvo sa Janjušem, očigledno nije dopustio da to utiče na njegov odnos sa drugim učesnicima rijalitija, pa se tako zadržao u jako dobrim odnosima sa Aneli Ahmić, koju mnogi smatraju njegovom rijaliti "majkom". Aneli je postala figura na koju se Uroš oslanjao i sa kojom je delio iskustva, što sada postaje jasno i nakon rijalitija. Situaciju dodatno komplikuje činjenica da je Aneli bila u emotivnom odnosu sa Janjušem.

Nedavno, Uroš je odlučio da kontaktira Janjuša, što je samo pokazatelj da, i pored prekinutog prijateljstva, njihovi putevi, kao ni sada u emisiji, nisu skroz razdvojeni. U tom razgovoru, Uroš je javno izjavio da smatra da je lepotu nasledio upravo od Marka Janjuševića, što je, međutim, izazvalo negativne reakcije kod Janjuša. Ova izjava očigledno je bila kočnica za njihov odnos, jer je Janjuš bio emotivno pogođen, a kako se čini, dovoljna mu je i ćerka Kruna, sa kojom i provodi vreme nakon napuštanja rijalitija.

- Vidi me - napisao je Uroš uz selfi.

- Jao, lepoto draga! Prelep si! Izgledaš kao da su te pravili Boki 13 i Karamela - odgovorio je Janjuš.

-Nisu, nego ti - odgovorio je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

- Bolje se blokiraj sam - zarežao je Janjuš, a voditeljka Ana Radulović je insistirala da joj Uroš prokomentariše objavu koja je pre njihovog susreta zapalila društvene mreže.

- Ma naravno da nisi mogao da me napraviš, vidiš se, imaš trista kila, a ja jedva 60 i nikad nisam izgledao bolje - izgovorio je Uroš Janjušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading