OTKRIVENA PREVARA VEKA: Janjuš se ŠVALERISAO sa ovom učesnicom "Elite", dok je bio u vezi sa Aneli! OCRNJEN DO SRŽI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić izneo do sada nepoznate detalje o svom rijaliti ocu.

OTKRIVENA PREVARA VEKA: Janjuš se ŠVALERISAO sa ovom učesnicom "Elite", dok je bio u vezi sa Aneli! OCRNJEN DO SRŽI (FOTO)

Foto: ATAImages

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" gostuju Jovana Cvijanović, Marko Janjušević JanjušUroš Stanić, koji je raskrinkao svog rijaliti oca i izneo do sada nepoznate detalje iz njegove veze sa Aneli Ahmić.

Naime, tokom sukoba između Uroša i Janjuša, koji je krenuo momentalno kako su se uključile kamere u studiju televizije Pink, on je ispreskako bivšeg košarkaša i otkrio da je sa Jovanom Cvijanović, koju je nazivao drugaricom, imao intimne odnose u rijalitiju i pre, ali i tokom veze sa njegovom rijaliti majkom Aneli.

- Daj Ana, bre, šta je ovo? Koga ja moram da gledam narednih šest sati - obratio se Janjuš voditeljki Ani Radulović.

- Biće jako zanimljivo šest sati s obzirom na to da si Aneli prevario sa Jovanom, tako da ti ja neću ćutati. Ja izgledam prelepo, živa sam Barbika, a tebi je botoks spao posle sedam dana - odbrusio mu je Uroš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović, Uroš Stanić i Marko Janjušević Janjuš u "Narod pita"

- Mnogo je lep stvarno, nisam imao prilike da ga vidim uživo - nastavio je da provocira Janjuš.

- Samo da te podsećam na Maju - uzvratio je Uroš.

- Kako ti Jovana izgleda - upitala je voditeljka Janjuša.

- Baš lepo izgleda, doterala je liniju do savršenstva. Drago mi je da je došla sebi i da je normalnija - rekao je Janjuš.

- Jovana ja moram da te pitam da li si ti zajedno sa svojom sestrom zvala Aneli - imala je Ana pitanje i za Cvijanovićevu.

- Ja sam gledala neku seriju kada mi je stigla poruka da je Aneli to izjavila. Moja sestra je na Kipru bila tada, moja sestra se ne bavi rijalitijem, moja sestra nije njena sestra. Ni moja sestra, a ni moja porodica, se ne mešaju u te druge odnose - odgoborila je Jovana.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Uroš Stanić raskrinkao Jovanu i Janjuša u emisiji "Narod pita"

- I po glasu se čula da je tvoja sestra, a evo Janjuš brani Jovanu sada. Sita ima pravo da brani svoju sestru - umešao se Uroš.

- Ti znaš glas njene sestre - napao ga je Janjuš.

- Možda odete zajedno posle emisije - pecnuo ga je Uroš.

- Da li ti je žao što se niste družili više ti i Jovana - bilo je sledeće pitanje Radulovićeve upućeno Janjušu.

- Pa bilo je dobrih klipova i smešno, ali eto ja sam posle imao devojku i nismo se družili - rekao je Janjuš.

- Janjuš je ugovarao sa njom se*s i pipao je po telu, nemoj sa mnom da manipulišeš - rekao je Uroš, pa naglasio:

- Kakvo druženje, šta glumiš, bio si intiman sa njom i pre i dok si bio sa Aneli!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

20.08.2024 05:18

JANJUŠU SVAKA ČAST...U SVAKOM POGLEDU...SEM ŠTO JE ANELI DOZVOLIO DA GA ISKORISTI, DA NE KAŽEM ZLOUPOTREBI...ONA JE ZLO...HODAJUĆE...A UROŠ STANIĆ JE NJENO PRODUŽENO ORUŽJE...A ŠTO SE TIČE PREKIDA TRUDNOĆE, NEMA S KIM NIJE ZATRUDNELA...NE BI LI TOG NEKOG UHVATILA, ALI KAD HVATANJE NIJE USPELO...ONDA USPEŠNO TO NAPLATI...I IZIGRAVA ŽRTVU...