MILJANA I IVAN PRAVE BEBU PRED KAMERAMA! Obnavljaju ljubav u "Eliti 8"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo pakleni plan Marinkovića i Kulićke!

MILJANA I IVAN PRAVE BEBU PRED KAMERAMA! Obnavljaju ljubav u "Eliti 8"

Foto: RTV PINK printscreen, instagram.com/miljana_kulic_official, Shutterstock

Miljana Kulić i Ivan Marinković imaju plan da naprave još jednu bebu i da zvanično obnove ljubav u "Eliti 8", koja će početi u septembru. Iako se činilo da se nikada neće pomiriti i da su svađe među njima napravile nepremostivi jaz, situacija se promenila. Svi koji su mislili da nema šanse da se njih dvoje izmire - prevarili su se. Kada je nedavno bivši muž Jelene Ilić dobio poziv od Marije Kulić da dođe u Niš na rođendan sina Željka, skovali su pakleni plan koji će ih dovesti do velikih para i popularnosti.

- Nakon pucanja braka s Jelenom, Marinković je mislio da će ga to dovesti do trona rijalitija i da će ljudi da ga stave na pijedestal i dovedu ga do pobede iz sažaljenja, a da će Jelenu da kamenuju. Njihov razvod nije prošao zapaženo i fama oko svega je splasnula odmah posle završetka rijalitija. Bilo je pitanje šta dalje, kako skrenuti pažnju na sebe i biti zvezda nove sezone za koju se mnogi bore da budu deo nje. Ivan je već bio pao u depresiju šta dalje da radi da ostane u žiži interesovanja, da obrće novac i lepo živi i onda se desio poziv Marije Kulić - počinje naš izvor blizak bivšem učesniku poslednje sezone "Elite", pa nastavlja dalje:

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan i Miljana su se nedavno pomirili

- Oni su pozvali Ivana da provede malo vremena sa Željkom, da se zbliže i osete jedan drugog, da mali razvije osećaj da mu je on otac. Željko se zaista veoma obradovao kada je video Ivana da je došao. Marija je plakala kao kiša jer je ona slaba na to dete. Ponavljala je stalno da bi volela da ima još jednog Željka i da može odmah da umre. Tada se Miljana našalila da može Marinković da joj napravi još jednu tako lepu bebu. Preko noći se rodila ideja Ivanu i Mariji. Promućurni i namazani sedeli su do sitnih sati i pričali o svemu - nastavlja izvor Rijalitija blizak porodici iz Niša, a onda nam otkriva dalje planove.

- Marija i Ivan su se usaglasili da je najbolje da mali Željko ima brata ili sestru od istog oca, a kada već prave bebu, da to bude specijalno za osmu sezonu kao najveći bum. Miljanu su ubedili za pola sata. Ona je svakako i dalje slaba na Ivana. Oduševila se što je Marija to aminovala. Ona već sad napada Ivana da imaju seks, da se ljube. Tako je pao dogovor da oni pred kamerama Pinka u "Eliti 8" obnove ljubav, a onda iz te ljubavi da naprave još jednu bebu. Biće tu svađa i ljubomorisanja onako kako samo Miljana ume. Oni će ovim dobiti na popularnosti, samim tim i cena će im skočiti u odnosu na druge rijaliti-učesnike. Ma biće to rijaliti Marinković - Kulić. Ima da se trese imanje u Šimanovcima, a svi će pasti u drugi plan - završava izvor blizak Ivanu.

Republika

Foto: ATAImages

Ivan i Miljana ulaze u "Elitu 8"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

20.08.2024 10:52

Jedino Miljana moze da pravi rijaliti,Niko ko ona,a I'ma podrsku od prodaksen.Samo ako Budu pametni da ostave alcohol I jedno I drugo.Jedini uspjeh moze biti tako.Istini za volju Miljana je prevrtljiva tesko ce moci Ivan da se sa Tim Nosi.