UROŠ OBUČAVAO PARTNERKE SVOJIH MOMAKA: Javila mi se i TRUDNA ŽENA mog oženjenog bivšeg!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik progovorio o najvećoj intimi, tvrdi da je učiteljica ljubavi!

UROŠ OBUČAVAO PARTNERKE SVOJIH MOMAKA: Javila mi se i TRUDNA ŽENA mog oženjenog bivšeg!

Foto: Instagram.com

Bivši učesnik "Elite" Uroš Stanić, koji je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita" progovorio je o svom intimnom životu, pa otkrio i šta je doživeo od supruge jednog oženjenog muškarca s kojim je navodno bio.

- Imao sam situaciju da mi se trudna žena jednog mog oženjenog bivšeg javila, bila je osmi mesec trudnoće i rekla je: "Da li bi ti vodio ljubav sa mojim mužem, a ja da gledam?", ja kažem: "Molim?", ona da gleda dok imam se*s sa njenim mužem, na to nisam pristao, jer ne idem u taj ekstrem. Imao sam situaciju sa jednim dečkom, njegova devojka je htela da vidi kako to izgleda, malo sam je obučio. Jesam, da, ja sam učiteljica ljubavi - rekao je Uroš za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić se sinoć obračunavao sa Markom Janjuševićem Janjušem

Inače, sinoć se u "Narod pita" suočio sa Markom Janjuševićem Janjušem u kome je video figuru oca, sa kojim u realnom životu nema komunikaciju. On se sa njim najviše raspravljao zbog Aneli Ahmić sa kojom se po izlasku iz "Elite" pomirio i još više zbližio, što Janjušu očito baš i nije pravo. On je prvo otkrio da ju je Marko u Beloj kući varao sa Jovanom Cvijanović, koja je takođe bila prisutna sa njima u studiju, da bi Janjušević kasnije progovorio o tome što je Aneli prekinula trudnoću tvrdeći da nije on razlog zbog kog se ona odlučila na kiretažu.

Janjuš je sve vreme bio prilično neprijatan prema Staniću, na čije je seksualno opredeljenje udarao, kao i na fizički izgled koji je znatno korigovao posle rijalitija.

U jednom momentu ga je nazvao transvestitom, a onda mu, na opšte zaprepašćenje, predložio trojku sa Aneli i njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading