VRAĆAJU SE NA MESTO ZLOČINA: Oženjeni učesnik "Elite" oči u oči sa svojom TIHOM PATNJOM iz rijalitija! GOREĆE PINK (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesuđeni par dolazi da otkrije kako posle svega stoje stvari između njih dvoje.

VRAĆAJU SE NA MESTO ZLOČINA: Oženjeni učesnik "Elite" oči u oči sa svojom TIHOM PATNJOM iz rijalitija! GOREĆE PINK (FOTO)

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Posle završetka rijalitija "Elita", gledaoce očekuje još jedno uzbuđenje - specijalno izdanje emisije "Elita - Narod pita" sa gostima Nikolom Lakićem i Lejdi Di.

Njih dvoje su mesecima bili u centru pažnje zbog svoje prisne veze tokom boravka u rijalitiju, a sada će imati priliku da se suoče sa pitanjima gledalaca i odgovore na sve nedoumice.


Nikola Lakić i Lejdi Di su bili predmet brojnih osuda zbog svoje prisnosti u rijalitiju, s obzirom na to da je Lakić bio u braku tokom boravka u "Eliti".

Njih dvoje su se uvek pravdali time da je njihov odnos čisto prijateljski, a Lakić je čak naglašavao da veruje kako njegova supruga Coka Lakić ne sumnja u njih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić i Lejdi Di suočiće se večeras u studiju TV Pink

Ova neobična dinamika privukla je pažnju gledalaca i izazvala brojne spekulacije.

Nakon završetka rijalitija, javnost je bila znatiželjna da sazna kakav je odnos između Lakića i Lejdi Di danas, kao i kakve komentare je Lakić dobio od supruge po povratku kući.

Emisija "Elita - Narod pita" pružiće priliku da se ovi detalji otkriju, a gledaoci će imati priliku da im postavljaju pitanja uživo.


Večerašnju emisiju vodi Darko Tanasijević, koji će imati ulogu da čita komentare gledalaca sa društvene mreže "X" i postavlja pitanja gostima.

Očekuje se da će ova emisija izazvati veliku pažnju javnosti i da će gledaoci imati priliku da čuju direktno od Lakića i Lejdi Di kako stoje stvari između njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading