IVANA ALEKSIĆ POSLALA PORUKU TARI SIMOV! Na ovome joj je ZAHVALNA, možda joj se javi i Miona ako raskine sa Ša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja zadrugarka otkrila da joj je Ivana Aleksić posle raspada braka poslala važnu poruku.

IVANA ALEKSIĆ POSLALA PORUKU TARI SIMOV! Na ovome joj je ZAHVALNA, možda joj se javi i Miona ako raskine sa Ša!

Foto: E-Stock, Instagram

Tara Simov, Ša i ivana

Bivša rijaliti-učesnica Tara Simov iznela je šokantne detalje o svom odnosu s bivšim dečkom reperom Nenadom Aleksićem Ša, pa otkrila da je održavala kontakt s njegovim bivšim ženama Ivanom Aleksić i Vanjom Ignjatović, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Naime, Tara je priznala da se nikada nije čula s Nenadovom prvom ženom Ivanom, ali je istakla da joj je ona, nakon izlaska iz rijalitija, poslala poruku preko drugara, koja je njoj otvorila oči po pitanju repera.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/nenad_aleksic_sha

Tara Simov otkrila u kakvom je odnosu sa reperovom prvom ženom Ivanom

Ivanina zahvalnost i reči podrške ostavile su snažan utisak na Taru, koja je istakla da je ovaj gest dodatno uticao na njeno mišljenje o celoj situaciji.

Moram da kažem da se sa Nenadovom prvom ženom Ivanom nikada nisam čula. Međutim, po izlasku iz rijalitija u kome se desilo to između mene i Ša, ja sam preko jednog zajedničkog prijatelja dobila poruku od Ivane. Ona mi se tu zahvalila, pa rekla da sam joj skinula teret sa leđa. Da sam ispala gospođetina i da se držim toga -objasnila je Tara za beogradske medije.


Zatim se osvrnula na reperovu drugu ženu, influenserku Vanju Ignjatović, koja je bila nesnađena zbog cele situacije koja ju je zadesila kada je Ša ušao u "Elitu 7" i spanđao se sa Mionom Jovanović, koja joj se možda takođe javi ako raskine sa Aleksićem.

Tara je otkrila da je i dalje u kontaktu sa Vanjom i da je podržava u teškim trenucima, posebno nakon gubitka bebe. Njihov dijalog je izazvao emotivne reakcije, a Tara je istakla koliko joj je stalo do Vanje i poželela im sve najbolje u životu.

Što se tiče Vanje, s njom sam u kontaktu. Da. Vanja i ja smo se čule kad je on ušao u rijaliti, a ona bila nesnađena povodom cele te situacije. Ne mogu baš tačno da se setim kako je došlo do dijaloga između nas, ali se čujemo i dalje. Ona je meni mnogo draga devojka i žao mi je što joj se izdešavalo sve to. Pogotovo taj gubitak bebe. Vreme ne može da izbriše prošlost. Mogu da kažem samo da je Vanja jako draga devojka, da je Ivana jako draga žena i želim im sve najbolje u životu, samo što dalje od njega - zaključila je Tara.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov održava kontakt sa Nenadovim bivšim ženama

Ovim šokantnim priznanjem, Tara Simov je pokazala da je spremna da stane iza svojih postupaka i da je voljna da održava pozitivne odnose sa Nenadovim bivšim partnerkama, ističući važnost podrške i empatije u teškim životnim situacijama.

Ovo priznanje je izazvalo brojne reakcije javnosti, ali je istovremeno otvorilo prostor za razmišljanje o zrelosti i saosećanju u međuljudskim odnosima.

Ovakva iskrenost je naišla na različite reakcije, ali je definitivno probudila interesovanje javnosti za dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading