MATORA ŠOKIRALA JAVNOST OBJAVOM O PRINOVI: Od ovog nema veće sreće, Marija je učinila da se oseti NAJPONOSNIJOM na svetu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica iznenadila pratioce kada je u Instagram priči pokazala bebu.

MATORA ŠOKIRALA JAVNOST OBJAVOM O PRINOVI: Od ovog nema veće sreće, Marija je učinila da se oseti NAJPONOSNIJOM na svetu (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora, koja je u prošlu sezonu rijalitija ušla tek venčana sa ovogodišnjom pobednicom Anitom Stanojlović, a izašla kao prevarena žena, zadavala je svojoj porodici ozbiljne glavobolje znog njenih promenljivih stanja pred kamerama.

Međutim, sada je objavila kako u njenom porodičnom domu vlada mir i harmonija, a koliko su članovi njenog domaćinstva vezani jedni za druge govori i njena emotivna objava.

Republika

Foto: printskrin instagram

Jovana Tomić Matora se pohvalila da je ponosna tetka još jedne devojčice

Naime, Matora je pokazala da su u međuvremenu imali i prinovu, a bebu je javno pokazala svetu, dok joj je na snimku sve vreme tepala.

- Gde si ti, tetkina dušo... Pa, gde si ti Marija, gde je tetkina sreća, moja kosica, moje okice, ma gde je tetkina duša... Ma, da... Ti si tetkina sreća! O, jo, jo, jo, jo, jo... Kako ti voliš svoju tetku je li tako - govorila je Jovana bebici, koja se za to vreme meškoljila, žmirkala očima i mahala ručicama.

Republika

Foto: instagram.com/matora23

Jovana Tomić Matora često u rijalitiju spominjala i bratanicu Dunju

Inače, Tomićeva već ima jednu bratanicu, a njen rođeni brat se jednom prilikom oglasio i otkrio u kakvim je odnosima sa sestrom.

Bolje mi je kad je rijalitiju, nego kad je napolju. Više je viđam na TV, ne viđamo se puno, od kako se odselila iz Železnika, posećujemo se, malo ređe - rekao je Jovanin brat, otac male Dunje koju je rijaliti učesnica često spominjala pred kamerama.

Podsećanja radi, on se nije pojavio na Matorinom venčanju u Crnoj Gori, a posle kraha njenog braka sa Anitom, majka je imala ozbiljnih problema sa advokatom Stanojlovićeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading