KROFAK, UMESTO MAJE, VOZA NJU U NOVOM PORŠEU: Zbog ove objave svi misle da su RASKINULI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je od početka protiv njihove veze, a sada se uvalila na Marinkovićkino sedište.

KROFAK, UMESTO MAJE, VOZA NJU U NOVOM PORŠEU: Zbog ove objave svi misle da su RASKINULI (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši učesnik "Elite" Stanislav Krofak ostao je interesantan javnosti i po izlasku iz rijalitija zbog specifičnog odnosa s Majom Marinković, koji je započeo još u Beloj kući.

On je nakon višednevnog testiranja na kraju rešio da ozvaniči vezu s poznatom starletom, te time još više dobija na popularnosti, koju je par rešio da iskoristi i otvaranjem zajedničkog Jutjub kanala. Pantera se na ovoj platformi sinoć pohvalio jednim iznenađenjem, koje je čuvao za fanove.

Republika

Foto: Youtube.com/ Maja i Stanislav Krofak

Stanislav Krofak pokazao novo auto koje tretira kao člana porodice

Naime, Stanislav je otkrio da je ispunio svoju veliku želju - ponovio se automobilom iz svojih snova, a njegov novi mezimac san je i svakog drugog vozača.

- Evo, napokon sam ostvario svoju želju. Ovo mi je bila najveća želja, da priuštim sebi i to. Stvarno sam presrećan, auto je brutalan. Sada ću vam pokazati da ga vidite. Kabrio, 911 Porše. To mi je bila jedna od najvećih želja i on ostaje kod mene. Ovo se ne prodaje, to je to - rekao je Stanislav u svojoj objavi, a zatim je seo u svoj novi automobil i demonstrirao kako njegov novi beli porše reži pri dodavanju gasa.

Neki su ovo shvatili kao odmeravanje snaga sa njegovim rivalom iz rijalitija Nenadom Aleksićem Ša, koji se takođe nedavno pohvalio svojim novim poršeom.

Međutim, Krofak se očito ne obazire na prozivke tog tipa, već uživa u vožnji u svojoj novoj mašini u kojoj je sada provozao žensku osobu koja mu je ipak prva do srca - a to je njegova ćerka Vanesa Krofak, sa kojom je, navodno, nedavno upoznao devojku Maju Marinković.

Čim je podelio ćerkin snimak njihove prve vožnje novim poršeom, odmah su krenuli komentari - kako će Marinkovićeva podneti da na suvozačevom mestu sedi neka bitnija devojka od nje. Ipak, sudeći po tome kako se napolju slažu, reklo bi se da Maja nema razloga za brigu, pošto je njen dečko dovoljno uvažava i obasipa pažnjom, a na kraju krajeva je imala priliku i da se lično predstavi njegovoj mezimici koja nije bila najsrećnija kada se tata smuvao sa njom pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading