ĐEDOVIĆ PRIKLJUČEN NA APARATE: Objavljene NAJNOVIJE INFORMACIJE o njegovom stanju, PRVE FOTKE s lica mesta! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović izazvao je veliku paniku na Instagramu, a onda se oglasio i otkrio šta mu se desilo!

ĐEDOVIĆ PRIKLJUČEN NA APARATE: Objavljene NAJNOVIJE INFORMACIJE o njegovom stanju, PRVE FOTKE s lica mesta! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivši takmičar rijalitija "Elita", Marko Đedović, izazvao je pažnju javnosti objavom fotografije na svom Instagram profilu, na kojoj je otkrio da je odlučio da isproba najsavremeniju tehniku laserskog obnavljanja folikule dlake.

Fotografija koju je Đedović podelio sa svojim pratiocima prikazuje ga u salonu, gde je odlučio da se podvrgne laserskom tretmanu obnavljanja folikule dlake. Ovaj postupak, koji se sve više popularizuje među muškarcima, predstavlja inovativnu metodu za rešavanje problema gubitka kose.

- Najsavremeniji laser za regeneraciju folikula dlake i rast nove! Samo najbolje - napisao je Marko Đedović na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Đedović Instagram

 


Objava Marka Đedovića izazvala je brojne reakcije među njegovim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili interesovanje za ovu temu, postavljajući pitanja o samom postupku i izražavajući želju da saznaju više o iskustvima bivšeg rijaliti takmičara.

Sve veći broj muškaraca širom sveta okreće se laserskom obnavljanju folikule dlake kao efikasnom rešenju za problem opadanja kose. Ovaj tretman se ističe po svojoj bezbolnosti i brzini, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

 

Marko Đedović svojom objavom na Instagramu pokazao je hrabrost i otvorenost u vezi sa odlukom da isproba najsavremeniju tehniku laserskog obnavljanja folikule dlake. Njegova iskustva mogu poslužiti kao podsticaj i inspiracija muškarcima koji se suočavaju sa sličnim problemom, a takođe su pokrenula i širenje svesti o ovoj inovativnoj metodi za rešavanje problema gubitka kose.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sasa

20.08.2024 17:22

Tolike kletve mora kad tad da stignu

Tom

20.08.2024 17:48

Koga interesuje to Djubre!

Шабац

21.08.2024 00:40

Обећаи човек дс ће да глуми жртву🤣 браво мсјсторе🫶