OGLASIO SE OTAC PRVOG ZVANIČNOG TAKMIČARA! Hitno reagovao nakon saznanja DA MU SIN ULAZI U "ELITU 8"! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručio mu samo jedno!

OGLASIO SE OTAC PRVOG ZVANIČNOG TAKMIČARA! Hitno reagovao nakon saznanja DA MU SIN ULAZI U "ELITU 8"! (GALERIJA)

Foto: pink.tv

Milica Mitrović, koja je na čelu programa TV Pink, nedavno je na svom Instagram profilu najavila uzbudljivu novu sezonu rijaliti šoua "Elita 8". Ova sezona, koja se priprema da postavi nove standarde na domaćoj televiziji, obećava da će biti spektakularna i nezaboravna, donoseći inovativan sadržaj koji će sigurno privući veliku pažnju gledalaca.

Danas je pred kamerama Pink televizije, Željko Mitrović, poznat kao Veliki Šef, ekskluzivno otkrio ko je prvi učesnik "Elite 8". Reč je o zavodniku sa Zvezdare Stefanu Kariću, koji je već dva puta bio deo rijaliti serijala "Zadruga". Karić je posetio kabinet vlasnika Pinka i zajedno su se obratili gledaocima ružičaste televizije.

Foto: TV Pink/printscreen

Stefan i Željko

Spektakularna nova sezona

Mitrović je najavio da je ovo samo jedna od stvari koje je pripremio za novu sezonu rijalitija "Elite 8" i izrazio očekivanje da će nova sezona biti spektakularna u svakom pogledu.

Stefan Karić o ulasku u "Elitu"

Stefan Karić je istakao da se raduje novom izazovu i da očekuje nešto što do sada nije doživeo u rijalitiju. Takođe, istakao je da je sada spreman za sve što ga čeka, naglašavajući da je "popravio sebe" i da je sazreo.

Sada se sa odmora na tropskoj destinaciji oglasio i otac budućeg takmičara, Osman Karić, koji je izašao sa plaže kako bi ispratio sa malog ekrana potpisivanje ugovora svog sina i pružio mu veliku podršku:

- Pogodi ko sam? Stefan Karić, "Elita 8" - sročio je rimu od radosti Osman,otac prvog zavaničnog takmičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SNIPER

21.08.2024 05:48

BOZE,BOZE, ZAVODNIK SA ZVEZDARE A JA MISLIO LUBENICA SA BAJLONIJEVE PIJACE. BOZE GLAVATE BUDALE