RANI RADOVI BIVŠE UČESNICE ELITE SRUŠILI INTERNET! Isplivao kućni snimak starlete - NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mrežama kruži zapis iz mladosti rijaliti zvezde!

RANI RADOVI BIVŠE UČESNICE  ELITE SRUŠILI INTERNET! Isplivao kućni snimak starlete - NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA!

Foto: promo, shutterstock

Bivši učesnici rijalitija "Elite 7", Ivan Marinković i Žana Đorđević Omnia, nedavno su se našli u centru pažnje tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" koju vodi voditeljka Ana Radulović. Kao što je to obično slučaj sa njima, njihovo gostovanje je bilo ispunjeno napetošću i sukobima, jer su se tokom cele emisije žestoko svađali, što je stvorilo uzbudljivu atmosferu i zabavilo gledaoce.

Foto: Instagram.com, Youtube.com/Grand

Žana i Sloba

Nakon što su se razdvojili, Ivan Marinković je odlučio da se osveti Žani Đorđević na svoj način. Na svom Instagram profilu objavio je nekoliko fotografija staarlete sa Slobom Vasićem, uz dodatne provokativne komentare upućene Žani. Uz jednu od objavaa, Ivan je napisao:

- Da li je ovo oral uživo?! Radmila, keva za primer ha-ha-ha. Majka za primer - što je dodatno zakomplikovalo njihov odnos i izazvalo reakcije među pratiocima.

Foto: Instagram.com/nenaopozicija

Objava na Instagram stranici

Međutim, to nije bio kraj. Na Instagram stranici posvećenoj popularnom rijaliti programu, objavljene su nove fotografije koje prikazuju Žanu Đorđević u kontroverznom izdanju. Na ovim slikama, koje su brzo postale viralne na društvenim mrežama, grudi su u prvom planu, dok je jezik isturen. Ivan Marinković je odmah "lajkovao" ovu fotografiju, što je dodatno pojačalo sumnje da je on možda odgovoran za širenje fotografije ili da je barem imao ulogu u njenom prikazivanju.

- Radmila, samo da ti zagolicam maštu! Šta misliš, od koga dobijam svakakve fotke?! Crna ženo jesi li ti ikada bila normalna - Stajalo je u opisu fotografije na kojoj je, navodno, Žana.

Foto: Instagram.com/nenaopozicija

Objava na Instagram stranici

Ova situacija samo je dodatno zakomplikovala odnose među učesnicima i dodatno uzburkala vodu u svetu rijalitija, gde je svaki potez i reakcija uvek pod budnim okom publike i medija.

Da li je na fotografijama zaista Žana, ostavljamo vama da prosudite, ali nikada i ni u kojoj situaciji ne treba opravdati osvetničku p*rnografiju.

Osvetnička p*rnografija, odnosno nasilje prouzrokovano deljenjem privatnih sadržaja žrtavlja predstavlja globalan problem svih modernih društava koji sa ubrzanim razvojem digitalnih tehnologija postaje sve učestaliji, a posledice sve teže otklonjive. U Srbiji se nažalost o ovoj temi i dalje premalo priča, a ovaj problem je u žižu interesovanja javnosti došao tek 2021. godine, kada su u medijima objavljene informacije o postojanju različitih grupa jedne društvene mreže, sa velikim brojem članova, koje su korišćene za razmenjivanje intimnih fotografija i video snimaka devojaka.

Sa jedne strane, ova praksa deljenja intimnih fotografija i snimaka žrtava (najčešće mladih žena), bez pristanka oštećenih, ima dalekosežne psihološke, društvene i emotivne posledice po osobu koja je pretprela ovakvu povredu privatnosti i dostojanstva. Sa druge, ukoliko uzmemo u obzir da su povrede učinjene u digitalnom prostoru, i da se na ovaj način čine dostupnim većem broju ljudi, posledice mogu biti još veće – kako zbog teže mogućnosti uklanjanja ovakvog sadržaja, tako i zbog dugotrajnosti posledica koje po žrtvu mogu nastupiti i godinama nakon objavljivanja fotografija ili snimaka. Takođe, ukoliko se sporni snimci objave nekoliko godina od kontakta sa nasilnikom, automatski postaje i teže dokazati odgovornost konkretnog lica.

Ovakve povrede predstavljaju tešku povredu dostojanstva pojedinca/ke, njihove privatnosti i telesne autonomije, sa namerom da se izazove strah, javno poniženje, uznemirenost, a u pojedinim slučajevima koriste se i za ucenjivanje žrtve. Oštećene neretko same imaju osećaj stida i bespomoćnosti, uprkost tome što je krivica samo na počiniocu, a često su praćene i različitim vidovima stigmatizacije, osude i straha od sekundarne viktimizacije ukoliko odluče da ovakve povrede privatnosti prijave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading