MIONA I ŠA STIGLI NA PREGOVORE ZA ELITU 8? Uhvaćeni UPRAVO ispred Pink televizije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša uhvaćeni su danas ispred zgrade televizije Pink!

MIONA I ŠA STIGLI NA PREGOVORE ZA ELITU 8? Uhvaćeni UPRAVO ispred Pink televizije!

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi rijalitija već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će biti učesnici ove popularne emisije. Pregovori sa Velikim šefom su uveliko u toku, a javnost veoma pažljivo prati svaki mogući trag o potencijalnim takmičarima.

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Instagram

 

Danas, 20. avgusta, samo 18 dana pred početak nove sezone, paparaco je uspela da uhvati dva dobro poznata bivša takmičara ispred zgrade Pinka. Miona Jovanović, koja se posle rijalitija odrekla porodice i nastavila da živi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, uslikana je ispred zgrade ružičaste televizije ruku pod ruku sa svojim dečkom, piše Telegraf.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Njih dvoje su stigli vidno raspoloženi i nasmejani, držeći se za ruku. Miona je prošetala u crnom miniću, ističući svoje izvajane noge, dok je reper pažljivo pratio svaki njen korak. Javnost je ostala u neizvesnosti da li su došli na pregovore kako bi ušli zajedno u novu sezonu ili će samo jedno od njih dvoje biti učesnik.


U Nacionalnom dnevniku, Željko Mitrović je danas najavio novu sezonu rijalitija "Elite" i ekskluzivno otkrio ko je prvi učesnik "Elite 8". Reč je o zavodniku sa Zvezdare, Stefanu Kariću, koji je već dva puta bio učesnik rijalitija "Zadruga". Ova informacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, a fanovi već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će se pridružiti Stefanu u novoj sezoni "Elite".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading