MAJA I CAR PONOVO U AFERI! Pojavio se KLJUČNI DOKAZ, pred Stanislavom joj stigla OVA PORUKA od bivšeg, a onda se otkrila ISTINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i ne sluti šta joj se dešava iza leđa!

MAJA I CAR PONOVO U AFERI! Pojavio se KLJUČNI DOKAZ, pred Stanislavom joj stigla OVA PORUKA od bivšeg, a onda se otkrila ISTINA!

Foto: Instagram.com

Na Tik-toku se pojavio profil koji se predstavlja kao bivši dečko Maje Marinković Filip Car, koji joj je ostavio poruku tokom njenog meča sa sadašnjim momkom Stanislavom Krofakom

Naime, na društvenim mrežama je ta fotografija postala viralna, a mnogi su izneli tvrdnji da je to pravi profil Filipa Cara na Tik-toku. U poruci koja stoji u Majinom lajvu pisalo je:

- Majo, javi mi se posle. 

Republika

Foto: TikTok printscreen

Filip Car Tik-tok Maja Marinković

Međutim, daljom istragom smo utvrdili da je pravi profil Filipa Cara na Tik-toku bez tački u imenu, dok ih profil koji je ostavio poruku ima. Ovo nije prvi put da se dešava da takmičarima rijalitija fanovi pokušavaju da nameste afere da bi se poteglo pitanje o njihovoj iskrenosti i odnosu. 

Podsetimo, tokom emisije "Narod pita" došlo je do konačnog suočavanja Maje Marinković i Filip Cara, koji se po hitnom postupku uključio uživo u program i javno se sukobio s bivšom partnerkom.

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Filip Car

 

- Rekao sam da će se javiti pozivalac bez ideje, kako ja to zovem. Ukoliko se Maja sad zakune u porodicu, da sam joj se prvi javio nakon njenog izlaska iz "Elite", na storiju će u roku od pet minuta izaći snimak. Javljam se, kažem: "Halo, luda Majo", ona kaže: "Gde si, Lemurčino." To je bilo u pet posle podne - pitao je Car.

- Da li si kontaktirao s Majom pre tog poziva - pitao je Darko.

- Nisam, kunem se u sve - odgovorio je Filip.

- Filipe, znamo se vrlo dobro. Ako te ne zanimam, šta te boli uvo za Maju - dodala je Maja.

- Nikad se nisam zakleo za prošlo vreme. Kad neko govori za mene nešto što nije istina, to me nervira i žulja. Ja sam onaj koji drži konce i džojstik u rukama, ali sad nemam potrebu. To što si izgovorila nije okej sa tvoje strane. Rekao sam sebi da ne znam zašto me zoveš, ako si u vezi. Ako je prošlo toliko vremena, suludo je da se povezujem i stupamo u kontakt. Ne vidim potrebu da stalno mene provlači - rekao je Car.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.08.2024 05:41

koga car još interesuje...on je promašen u svakom pogledu...izradila ga je i Nikolićka...sa ibarske...i Matori Mića...na žalost...ali sam je to dozvolio...