SKANDALČINA! Kačavenda NAPALA voditelja Pinka, objavila njegov SNIMAK, pa otkrila ŠOK detalje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda digla je veliku dramu na Instagram profilu!

SKANDALČINA! Kačavenda NAPALA voditelja Pinka, objavila njegov SNIMAK, pa otkrila ŠOK detalje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nedavno u emisiji ,,Narod ptia" voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7" Milenu Kačavendu, Jovanu Tomić Matoru i Marka Đedovića. O tenziji koja je trajala tokom emisije se i danas priča, a Milena je odlučila da pecne voditelja emisije na Instagram profilu. 

Naime, nakon što je Tanasijević na Instagram profilu podelio snimak iz emisije i označio Kačavendu, ona mu je iz šale uzvratila žestokim rečima, te ga je nazvala ,,lažnim voditeljem". 

- Lažni voditelj u akciji Darko Tanasijević - napisala je ironično Kačavenda. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda prozvala Darka Tanasijevića

Jasno je da je u pitanju bila samo šala između Milene i Darka, budući da je poznato da njih dvoje imaju sasvim korektnu poslovnu saradnju kada su gostovanja u pitanju. 

Inače, Milena Kačavenda, oduvek je bila meta napada svojih cimera zbog svog izgleda. Međutim, i pored brojnih kritika, ona je uvek zračila samopouzdanjem i humorom, često se šaleći na svoj račun. Sada, sa svojih 48 godina, ona pokazuje da izgleda bolje nego ikada.

Na njenom Instagram profilu nedavno se pojavila fotografija iz jednog salona za ulepšavanje u Beogradu, na kojoj leži na stolu i radi čuvenu endosferu. Ova neinvazivna procedura za oblikovanje tela i uklanjanje celulita postala je popularna među mnogim poznatim ličnostima, a Milena je svojom fotografijom još jednom pokazala da je spremna da podeli svoje metode održavanja mladolikog izgleda sa svojim pratiocima.

Iako su je mnogi cimeri nazivali babom, Milena je pokazala da je samopouzdanje ključ lepote. Ona je uvek bila autentična i otvorena, te je svojim stavom i izgledom inspirisala mnoge žene da se osećaju dobro u svojoj koži bez obzira na godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.08.2024 05:43

kačavenda ti si genije...ali si potopila sve pare i za to nema vas---Milena je prodana duša...