RASKID ANITE I ANĐELA SLEDI?! Ranković doneo KONAČNU ODLUKU, pa javno saopštio sve! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković napravio totalni haos na Instagramu!

RASKID ANITE I ANĐELA SLEDI?! Ranković doneo KONAČNU ODLUKU, pa javno saopštio sve! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, na kojoj se jasno vidi da je već uspeo da nabije mišiće u telu. Ova objava nije prošla neprimećeno među pripadnicama lepšeg pola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom.

Anđelo Ranković je poznat kao osoba koja vodi računa o izgledu i redovno vežba, te nije iznenađenje što je postigao zapažene rezultate u teretani. Njegova posvećenost treninzima i fizičkoj kondiciji izaziva divljenje kod mnogih, a njegova fotografija iz teretane izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđelo Ranković u teretani

 


S obzirom na Anđelovu popularnost među ženskim delom publike, mnogi se pitaju kako će njegova devojka Anita Stanojlović reagovati na pažnju koju Anđelo dobija od drugih devojaka. Anđelo je javno isticao svoju vernost i odanost Aniti, ali neizbežno je da će morati da se nosi s porukama i pažnjom koju drugi upućuju njoj upućuju Anđelu.

Anđelo je do sada pokazao da je posvećen partner i da ceni svoju vezu sa Anitom, te je verovatno da će i ubuduće pokazati istu posvećenost i vernost. Ipak, javnost je znatiželjna da vidi kako će se odvijati Anđelova veza sa Anitom u svetlu njegove popularnosti i pažnje koju izaziva svojim izgledom i pojavom.


Pored pažnje koju privlači svojim fizičkim izgledom, Anđelo Ranković je takođe aktivan u svetu zabave i medija. Sa brojnim projekatima i ambicijama, Anđelo se trudi da ostvari uspeh i izvan sveta rijalitija. Njegovi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta će sledeće Anđelo ponuditi u svom profesionalnom i ličnom životu.

S obzirom na Anđelovu posvećenost treninzima i fizičkoj spremi, ali i na njegove buduće projekte, očekuje se da će Anđelo nastaviti da privlači pažnju kako svojim izgledom, tako i svojim radom u zabavnoj industriji.

Anđelova objava iz teretane definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti, a budućnost će pokazati kako će se Anđelo nositi sa sve većom pažnjom koju privlači, kao i kako će se odvijati njegova veza sa Anitom u svetlu njegove popularnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

24.08.2024 01:58

Anita avion devojka može da ima koga hoće...