OTKRIVEN PLAN ŽELJKA MITROVIĆA: Nakon uključenja sa Karićem, postigao DOGOVOR o kom bruji region! ŠOK! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink saopštio detalje o novom projektu!

OTKRIVEN PLAN ŽELJKA MITROVIĆA: Nakon uključenja sa Karićem, postigao DOGOVOR o kom bruji region! ŠOK! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić

Željko Mitrović, vlasnik i direktor "Pink Media Group", juče se uključio uživo u program televizije Pink, te u Nacionalnom dnevniku otkrio ime novog učesnika "Elite 8". Kako je istakao, bivši zadrugar Stefan Karić je 50. učesnik koji je potpisao ugovor, a progovorio je i o novim projektima, povodom proslave 30 godina ružičaste televizije.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Željko Mitrović juče najavio nove projekte

Naime, Mitrović je najavio 30 projekata povodom proslave rođendana, a jedan od njih otkrio je nakon uključenja. Kako je napisao na storiju koji je podelio na društvenoj mreži Instagram, u "Odeon" su stigle hologramske kutije, pomoću kojih će "oživeti" neke drage ljude.

- Mali hologramski boksovi koji su stigli za foaje mog Teatra Odeon, pomoći će mi da oživim neke meni drage ljude, a koji odavno nisu sa nama! Naravno da su holo-boksovi važni i nama živima, jer se na ovom snimku dogovaram sa Džonom, koji se trenutno nalazi u Njujorku, oko angažmana za zajednički projekat! - istakao je Mitrović.

Podsećanja radi, Željko je juče tokom razgovora sa Stefanom najavio još inovativnog sadržaja.

- To je samo jedna od stvari koje sam spremio za novu sezonu. Očekujem da će po svim svojim aspektima biti spektakularna. Stefane, neka ti je sa srećom - poručio je na početku Željko Mitrović.

- Hvala, Veliki šefe! Treći put ulazim u "Zadrugu", tačnije sada "Elitu". Očekujem nešto što do sada nisam tamo doživeo - dodao je Karić.

- Dobro, tebi je lako, tebe cice vole. Malo si ponekad nervozan, ali to si, koliko razumem, sredio - upitao ga je Veliki šef.

- Popravio sam se, sredio sam to. Nisam više kratkog fitilja, malo sam sazreo, što se kaže - naglasio je rijaliti-igrač.

- Uvek ima druge šanse - dodao je Mitrović.

- Za mene treće - našalio se Karić, na konto toga što treći put ulazi u rijaliti i poručio svim gledaocima:

- Gledajte, biće ozbiljan šou - najavio je Stefan Karić, koji je prvi zvanični učesnik "Elite 8".

Republika

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Željko Mitrović juče potpisao ugovor sa Karićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading