OTKRIVENA MATORINA TAJNA AFERA, NJENA DEVOJKA ODLUČILA DA PROGOVORI: Neviđeni šok neposredno pred Elitu 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će Matora reagovati na ovu izjavu?!

OTKRIVENA MATORINA TAJNA AFERA, NJENA DEVOJKA ODLUČILA DA PROGOVORI: Neviđeni šok neposredno pred Elitu 8!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Pred sam kraj rijalitija "Elita 7", taklmičarke Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić jako su se zbližile, a "druženje" su nastavile i nakon izlaska sa velelepnog imanja u Šimanovcima. U javnosti i na društvenim mrežama mnogo se spekuliše u kakvom odnosu su njih dve, a iako tvrde da su samo drugarice, mnogi sumnjaju da su nešto više od toga.

Stefani je danas dodatno zagolicala maštu fanovima kad je objavila stihove iz pesme Eme Radujko i Albina "Tajno moja". Ona je uz par svojih slika koje je okačila stavila deo pesme "Tajno moja, zna te pola grada", zbog čega neki spekulišu da ih je posvetila upravo Jovani, koju i dalje krije od javnosti kao svoju partnerku.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefani Grujić

Podsetimo, Matora je nedavno gostovala u emisiji "Narod pita", a Stefani se iznenada pojavila u zgradi Pinka, kako bi obradovala Jovanu i priredila joj iznenađenje, što joj je definitivno pošlo za rukom.

Iako tvrde da su samo prijateljice, Đedović je nedavno otkrio da postoje fotografije iz Jovaninog stana, koje je Stefani objavila na Instagramu i time se odala. Tada je Matora ipak priznala da je Stefani bila kod nje u stanu, ali samo kao drugarica. 

Međutim, Matora i Stefani su uhvaćene u jednom prestoničkom hotelu, a njih je srela bivša zadrugarka Deniz Dejm, koja je za naš portal otkrila šta se zapravo desilo. 

Republika

Foto: Printskrin

Stefani Grujić i Jovana Tomić Matora

 

- Njih dve kriju vezu od javnosti, ali sinoć sam ih videla u hotelu, Stefani je imala verenički prsten, nije neki, ima mali dijamant, ništa specijalno, ali su se izgleda verile. Verovatno nije Matora htela da daje mnogo novca, da se ne bi opet opekla, jer ona ima više propalih brakova i vereničkih života, nego bora na licu. Šta znam, delovale su srećne i zaljubljene, ali prosto, Stefani ne želi da izlazi sa tom pričom u javnost, još uvek, verovatno zbog komentara - započinje Deniz Dejm za Republiku, pa nastavlja:

- Njih dve su delovale srećno i zaljubljeno, bile su na večeri, pićencu, proslavljele su, posle sam i ja otišla svojim putem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading